Obavijesti

Show

Komentari 9

Nove Snješkine avanture: Iz džungle stigla u prometni kaos

Nove Snješkine avanture: Iz džungle stigla u prometni kaos
1

Poduzetnica redovito ide na uzbudljiva putovanja kojima se hvali na društvenim mrežama. Mehun je probala afrički specijalitet koji se sastoji od zelenog povrća i preko njega se prelijeva vruća voda

VIDEO

Poduzetnica se u nacionalnom parku u Kongu fotografirala s gorilama koje su joj se jako dopale. Snježana Mehun (47) nakon obilaska džungle suočila se s ‘prometnim kaosom’ u mjestašcu u blizini granice Konga i Ruande. Umjesto u automobilima, stanovnici ondje jure na biciklima i motorima. Poduzetnica se uplašila i nasmijala kada su protutnili dječaci na motociklima.

Avantura u nacionalnom parku Mgahinga Gorilla bila svojevrsni “Survivor” za zagrebačku šminkericu. Fanovima na društvenim mrežama objasnila je kako je do destinacije putovala tri dana - promijenila je četiri aerodroma, tri sata vozila se Ruandom do granice s Kongom, a za kraj je putovala tri sata neasfaltiranim puteljkom. Ni nakon dolaska u džunglu avantura nije tekla glatko, pa se Snježana žalila na nesnosnu vrućinu, bube te mrave koji su je izgrizli. No sve je to palo u zaborav kad je napokon kročila u džunglu u potrazi za gorilama. U pratnji rendžera nacionalnog parka, koji čuvaju gorile, Mehun se probila s maskom na licu i slikala te snimila kratki video s veličanstvenim životinjama.

- Čuvaju ih rendžeri DR Kongo, nevjerojatno, ali od nas ljudi iako nas samo jednim zamahom ruke mogu pobiti - pohvalila se uz fotografiju.

Iako su neki prijatelji odgovarali poduzetnicu od ovog riskantnog putovanja, Snježana ih nije poslušala i  nakon što su vidjeli prizore iz džungle, čestitali su joj na velikoj hrabrosti. Na put se otisnula u elegantnoj i dekoltiranoj bijelo-crnoj haljini s velikim prorezom, a na glavu je stavila prigodne sobovske rogove. Nije ih skidala ni kad je sletjela u Ruandu, no ondje je, umjesto u haljinici, pozirala u sportskom izdanju. Nakon što je napokon stigla u Kongo, presvukla se u udobnije komade maskirnog uzorka.

- Ovo mi je bila božićna želja, četvrti put posjetiti Afriku. Ovdje su djeca sretna i bez tri paketa blagdanskih poklona - oduševljena je Mehun.

Poduzetnica je probala i afrički specijalitet. Jelo se sastojalo od zelenog povrća, kojeg su joj prelili vrućom vodom. 

Bivšoj vlasnici licencije natjecanja Kraljica Hrvatske putovanja su u krvi. Svake godine priušti si atraktivna putovanja. Prošle godine u ovo vrijeme brčkala se u plićaku u Miamiju. Ondje je obilazila noćne klubove te uživala u brzim vožnjama na luksuznom gliseru. Prije sedam godina odmarala se na Šri Lanki. Hvalila se da ondje nije šopingirala nego se odmarala u hladu palmi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin