Obavijesti

Show

Komentari 1

Nove 'Zvjezdane staze' hrabro će kročiti na strane svjetove

Nove 'Zvjezdane staze' hrabro će kročiti na strane svjetove
5

Nakon što na televizijskim ekranima nismo više od desetljeća mogli vidjeti bilo koju novu seriju iz franšize 'Zvjezdane staze', suša je napokon stala. Prvi foršpan za novu seriju je tu

VIDEO

Nakon što nas je unatrag nekoliko dana samo mamila raznim fotografijama iz filma, TV kuća CBS napokon je objavila i prvi pravi foršpan za nadolazeću seriju iz svemira 'Zvjezdanih staza', 'Star Trek: Discovery'.

Jasno, serija je nazvana po naslovnom brodu na kojem se odvijaju sve pustolovine glavnih likova. Prve smo kadrove vidjeli još prošle godine, kada nam je pokazan naslovni brod. No budimo iskreni, prvi je foršpan izgledao iznimno loše napravljeno, praktički kao da gledamo uratke iz sredine '90.

Pogledajte kako izgleda taj foršpan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radnja serije smještena je deset godina prije događaja iz originalnih 'Zvjezdanih staza', a pratimo posadu federacijskog broda 'Discovery' i njegovog kapetana Lorce (Jason Isaacs), no iz perspektive brodske kopilotkinje, Michael Burnham (Sonequa Martin Green).

Za razliku od prvih videa, serija je za prvi foršpan u stvari dobila kvalitetno produciran uradak, premda možda preproduciran za ukus starijih generacija.

Pogledajte prvi foršpan nove serije

Uz to što smo vidjeli i Discovery, kao i glavne likove, pokazani su nam i čudno izgledajući Klingonci (neobjašnjivo čudno, čak i kad se sjetimo događaja iz 'Star Trek: Enterprize'), a i Spockov otac, Sarek.

Uz foršpan je najavljeno i da će serija u prvoj sezoni imati 15, a ne samo 13 epizoda. Serija počinje s emitiranjem ove jeseni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode