Obavijesti

Show

Komentari 13

Novi Bešlićev 'dvojnik' Baby Dooks želi ga zamoliti da repa

Novi Bešlićev 'dvojnik' Baby Dooks želi ga zamoliti da repa
8

Halid će se reperu pridružiti na pozornici showa u izvedbi svoje pjesme 'Miljacka'. Kada pjevači stanu bok uz bok vidjet ćemo je li transformacija zaista bila uspješna

VIDEO

Sjajne transformacije osmero natjecatelja u posljednjoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pratilo je više od milijun gledatelja. Četvrta epizoda popularnog plesno pjevačkog spektakla još je bila gledanija od prethodne te je pred male ekrane privukla više od 1.064 000 gledatelja. Jednako toliko zasigurno s nestrpljenjem očekuje i novo izdanje sve popularnijeg showa. 

Nakon što smo bili svjedoci nevjerojatne sličnosti Nine Badrić i Vande Winter u protekloj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato', ove nedjelje će na binu stati 'dvojnik' Halida Bešlića. Naime, Baby Dooks je kao ovotjedni zadatak dobio transformaciju u Halida Bešlića, a kada si usred pjesme 'Miljacka' Baby Dooks i Bešlić stanu bok uz bok, vidjet ćemo koliko je ova transformacija bila zaista uspješna. 

NovaTV

- Ako ću ga imati priliku sresti, zamolit ću ga da odrepa neku moju pjesmu - izjavio je Baby Dooks prije nego je bio svjestan da će se sresti već na snimanju emisije. Hoće li Halid repati i kako će Baby Dooks zvučati i izgledati pri izvedbi Halidove pjesme saznat ćemo već ove nedjelje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Andrea će nam ovaj put plesati i pjevati poput Shakire, a izvest će njenu pjesmu 'Waka waka'. Minea će se zahvaljujući timu šminkera i frizera pretvoriti u Boy Georgea, a nastupit će s pjesmom 'Charma Chameleon'. 

- Najviše je problema bilo smanjiti moje ženske hormone, malo sam se trebala prisjetiti onih nastupa i hormona iz prošlih emisija, promijeniti boju glasa - izjavila je Minea o svojim pripremama.

NovaTV

Bit će zanimljivo vidjeti što će sve Jasna morati promijeniti da nalikuje na Zlatka Pejakovića. Nakon što smo vidjeli sjajnu Jasninu izvedbu pjesme 'Vogue' sad ćemo čuti njenu interpretaciju pjesme 'Misli svatko da je meni lako'.

Jednu od zahtjevnijih vizualnih transformacija morat će proći Vanda jer će morati utjeloviti Stevieja Wondera i otpjevati njegovu pjesmu 'I just called to say I love you'. Mario će opet morati ući u štikle i usku haljinu jer ćemo ga doživjeti kao legendarnu Tinu Turner. 

NovaTV

- Hodanje kao po užarenom kamenju. Glas mi je malo problematičan i rad na novim štiklama - rekao je Mario.

Hoće li Mario kao Tina nadmašiti imitaciju Beyonce, tek ćemo vidjeti. 

Spot Parnog valjka dočarat će nam Ronald, a izvest će pjesmu 'Ugasi me'. 

Pobjednik prošle emisije Giuliano će ovaj put imitirati Nedu Ukraden s pjesmom 'Da se nađemo na pola puta'.

I za ovu emisiju osmero natjecatelja prolazi kroz brojne i zahtjevne pripreme, tu su vježbe s koreografom, dramskom trenericom, vokalnim trenericama, a konačnu završnicu proći će kada ih u svoje ruke uzme tim šminkera i frizera koji će ih transformirati u neke od najpoznatijih lica domaće i inozemne scene. Sandri, Goranu i Tomi ove nedjelje u ocjenjivanju natjecatelja showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pridružit će se glumac Enis Bešlagić. 

Hoće li Enisu biti najbolja Shakira, Tina Turner, Boy George ili Neda Ukraden, hoće li ga impresionirati transformacija u Stevieja Wondera, ili pak ona u Tinu Turner, ili će ga ipak najviše očarati dvojnik Halida Bešlića saznat ćemo nakon što ove nedjelje pogledamo novi niz sjajnih transformacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija