Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi bojkot: Keira zabranila kćeri Pepeljugu i Malu sirenu

None Foto: Pixsell/Imdb/Promo 6

Pjesme u Maloj sireni su divne, ali žene nemojte davati svoj glas zbog muškarca. Halo! To je ono što me dosta nervira, jer mi se zaista sviđa animirani film, kaže glumica Knightley

Britanska glumica Keira Knightley (33) rekla je da je zabranila svojoj kćeri Edie Knightley Righton (3) gledati Disneyeve filmove koji prikazuju žene na način s kojim se ona ne slaže. Edie ne smije gledati Pepeljugu niti Malu sirenu.

Knightley je rekla Ellen DeGeneres da Pepeljuga iz 1950. 'čeka bogatog tipa da je spasi.'

ŠTO VI MISLITE? Burna rasprava o Snjeguljici: 'Priča nije prikladna za djecu'

- Nemoj! Spasi se sama! Očito! - rekla je te dodala: 

- Pjesme u Maloj sireni su divne, ali žene nemojte davati svoj glas zbog muškarca. Halo! To je ono što me dosta nervira, jer mi se zaista sviđa animirani film. Volim Malu sirenu. 

25th Annual ELLE Women in Hollywood Celebration | Autor: Meleah Loya/Press Association/PIXSELL Foto: Meleah Loya/Press Association/PIXSELL

Knightley, koja igra u drugoj Disneyevoj franšizi Pirati s Kariba, rekle je da nisu svi Disneyevi filmovi zabranjeni u njezinu domu.  

- Potraga za Dorom mi je velik favorit, a Snježno kraljevstvo je genijalno, Moana je potpuno u redu - rekla je glumica.

The Young Victoria Post-Premiere Party - London | Autor: Yui Mok/Press Association/PIXSELL Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

I njezina kolegica Kristen Bell (38) izazvala je raspravu na internetu nakon što je prokomentirala bajku 'Snjeguljica' za časopis Parents. Kristen je dala glas 'Anni', junakinji iz jednog od najpopularnijih crtanih filmova Frozen.

Naime, Kristen smatra da bajka Snjeguljica nije prikladna ni politički korektna.

- Svaki put kad zatvorimo Snjeguljicu ja pitam svoje cure: 'Ne mislite li da je čudno što Snjeguljica nije pitala vješticu zašto mora pojesti tu jabuku? Ili otkud joj ta jabuka? - kaže Kristen, inače majka dviju djevojčica Lincoln (5) i Delti (3).

Dodala je kako ona uči svoje curice da nikad ne uzimaju ništa od stranaca.

- Kažem: 'Ja nikad ne bih uzela hranu od stranca. A vi?' Onda njih dvije kažu da ne bi ni one pa me to smiri, barem nešto radim dobro - kaže Kristen koja se pita i nije li čudno princ poljubi Snjeguljicu bez njezinog dopuštenja.

- Objasnim im da ne možeš poljubiti nekog dok spava -  kaže svojim kćerima Kristen, a mnogi su se složili s njom. Ipak, ima i onih koji tvrde da je glumica pretjerala i da se radi samo o bajci...

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Komentari (5)
  • Gospode boze ajde unistite djeci uzivanje u bajkama svojim glupostima

    18. 10. 2018,   19:10
  • Jesu li već odlučile s koliko godina će dozvoliti kćerima gledanje filmova u kojima su mame glumile? 40? Snjeguljica je bajka u odnosu na to.

    19. 10. 2018,   01:51
  • ovoj će ovaj abnormalno pretjerani feminizam pojesti mozak

    19. 10. 2018,   01:58