Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi dečko Nicki Minaj optužen za ubojstvo i pokušaj silovanja

None Foto: 9

Kenneth je odslužio četiri godine u zatvoru zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloljetnu djevojku te ju pokušao prisiliti na seksualni odnos...

Američka pjevačica Nicki Minaj (36) nedavno je na Instagramu potvrdila vezu s Kennethom Pettyjem (40). Ipak, njezini obožavatelji nisu nimalo sretni zbog toga jer Petty ima policijski dosje. Novi dečke američke reperice optužen je za ubojstvo, ali i pokušaj silovanja maloljetnice. 

Kako donosi TMZ, novi dečko Minaj odslužio je četiri godine u državnom zatvoru u New Yorku zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloljetnicu te ju pokušao prisiliti na seksualni odnos.

Nesretna djevojka tada je imala samo 16 godina, a u vrijeme suđenja, Petty je također bio maloljetan zahvaljujući čemu je dobio manju kaznu.

RAT SE NASTAVLJA? Nicki angažirala curu s kojom je muž Cardi B dogovarao seks

Osim toga, novi dečko američke reperice također je proveo sedam godina u zatvoru zbog ubojstva, a pustili su ga 2013. 

Reperica se nimalo ne obazire na negativne komentare svojih obožavatelja, a to je dokazala i najnovijom objavom na Instagramu uz opis ispod fotografije 'Žele pričati? Onda im dajmo nešto o čemu će govoriti'. Usput je i isključila mogućnost komentiranja objava na Instagram profilu. 

Komentari (6)
  • Daj mi im da pričaju i blokira komentare e jesi kukavica par exe lans

    12. 12. 2018,   06:41
  • moza ona bas i hoce te bad boy tipove

    12. 12. 2018,   13:23
  • Ta ima čime da dere.. Velebit se zatrese

    12. 12. 2018,   07:43