Obavijesti

Show

Komentari 46

Novi detalji o showu: Lokas se pridružuje timu Big Brothera

Novi detalji o showu: Lokas se pridružuje timu Big Brothera
5

Producent i nekadašnji voditelj Joško Lokas autor je scenarija emisija uživo novog domaćeg Big Brothera, kojeg ćemo na malim ekranima moći gledati od ove nedjelje

VIDEO

U novu 'Big Brother' kuću ove nedjelje uselit će se stanari, a za avanturu dugu pedeset dana trebat će im mnogo više od torbe s osobnim stvarima. Glava kuće im je za tih sedam tjedana pripremila mnoga iznenađenja, dnevne i tjedne zadatke, neočekivane obrate, i tajne koje će, i od natjecatelja i od gledatelja, čuvati dobro skrivene do posljednjeg trenutka. 

Nakog devet godina, najpopularniji svjetski reality show se vratio na zagrebačku lokaciju, na više od 1000 kvadrata kuće. Sve će prostorije biti pod dvadesetčetverosatnim nadzorom i ništa neće promaknuti objektivima pedeset kamera i mikrofona. 

Marijana Batinić s nestrpljenjem i veseljem iščekuje nedjelju navečer. 

- Jedva čekam da zasvjetli crveno svjetlo na kameri. Priznajem, imala sam tremu, ipak je ovo najveći i najslavniji reality show u Hrvata. No uz pomoć sjajne ekipe, od producenta, preko scenarista do snimatelja i cijele režije, trema polako, ali sigurno nestaje. Prošli vikend smo odradili generalnu probu i mogu vam reći da sve sjeda na svoje mjesto. Sviđa mi se moj prvi veliki studio, a kuća je prekrasna. Neće im biti lako jer mi je Big Brother šapnuo da im sprema brojna iznenađenja. Također mi je rekao da će ova sezona biti drugačija od svih koje ste gledali. Jedva čekam - kazala je Batinić za čiji će stajling biti zadužena njena prijateljica i kolegica Petra Nižetić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Scenarij emisija uživo potpisivat će Joško Lokas, osoba sa zavidnim televizijskim iskustvom. 

Gledatelji showa moći će kroz dnevne emisije svakoga dana od 20 sati saznati što se događalo u BB kući, dok će petak biti rezerviran za live emisiju u kojoj će kuću morati napustiti jedan od stanara. 

'Big Brother Magazin', pod uredničkom i voditeljskom palicom Dorijana Klarića, emitirat će se od ponedjeljka do petka u 17 sati.

Dorijan će u studiju ugostiti poznate osobe iz javnog života Hrvatske te prijatelje i obitelji naših stanara, a uz razgovore i analize, sagledat će cijeli show iz jednog drugog kuta, donijeti pregled najzanimljivijih trenutaka, pretresti društvene mreže i komentare, postupke ili situacije koje su digle viralnu zajednicu i zajednicu obožavatelja i gledatelja showa na noge.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život