Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi hit: Grupa Vigor pokazala Francuzima što je prava bol

None Foto: pr fotografija 3

Slavonski glazbenici spot su snimali početkom mjeseca u francuskoj metropoli, a tada nisu mogli ni zamisliti u kakvom će nogometnom srazu samo dva tjedna kasnije biti cijela nacija

Da na estradi suvereno baratamo nogometnim rječnikom, slobodno bi mogli napisati kako je vatrena grupa Vigor pokazala Francuzima što je bol. Ipak, samo slučajnosti radi, tako se može opisati i nova pjesma "Bol" popularnih Osječana koji su u video spotu za novu, istoimenu pjesmu pokazali sve čari, ali i ljubavnu bol romantičnog Pariza.

NOVI SPOT Grupa Vigor i Mario Roth s novim hitom na ljetnoj turneji

Uspješni slavonski glazbenici spot su snimali početkom mjeseca u francuskoj metropoli, ne mogavši ni zamisliti u kakvom će nogometnom srazu samo dva tjedna kasnije biti cijela nacija. Sada, kao strastveni navijači mogu se pohvaliti da su u svom novom, atraktivnom spotu uspjeli spojiti najbolje od hrvatske glazbe i francuske ljepote. 

Pjevač benda Mario Roth slikovito je i opisao svoje osjećaje promovirajući novu pjesmu. 

Foto: pr fotografija

- Kad smo u finalu izgubili od Francuza, netko iz benda, ne sjećam se više tko, predložio je da ovaj spot bacimo u smeće i snimimo sve ispočetka negdje drugdje. Ali ova pjesma je premoćna i nikome nije na pamet palo išta mijenjati već iduće jutro. Sad svatko može barem reći da je grupa Vigor istresla svu svoju bol u centru Pariza. Kad pogledate našu dosadašnju glazbenu priču, znate da smo se od početka trudili spojiti najbolje što imamo i izboriti se da publika nas i naš rad zavoli upravo ovakve kakvi jesmo; pomalo blesavi, ali iskreni i zabavni - rekao je.

ŽARE I PALE Dvojac s najljepšim osmijehom na sceni snimio hit duet

Uostalom, ova pjesma grupe Vigor bit će zapamćena po svojim opjevanim ljubavnim stihovima koje je upravo Mario napisao za mnoge zaljubljene koji i tako najintimniji govor srca često izgovaraju u već opjevanom gradu ljubavi. 

Foto: pr fotografija

Nakon hitova "Još fališ", "Da sam ja on", "Život je raj", "Merak", "Marija" i mnogih drugih, popularni Slavonci doslovno rasturaju na terenu. U ova ljetna dva mjeseca imaju čak 45 koncerata diljem Hrvatske  i Slovenije, a njihovi obožavatelji navikli su da Vigor nikad ne razočara i da na njihovim nastupima uvijek dođu na svoje - mjesto neponovljive zabave. 

VIDI OVO: 11 slika koje će te u potpunosti izluditi!

Foto: pr fotografija

Tema: Muzika

Komentiraj, znaš da želiš!