Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi Joker: Bio je rimski car, a sada će postati princ zločina?

None Foto: Twitter/Screenshot 2

Joaquin Phoenix još je jedan glumac koji će uskočiti u ulogu poludjelog klauna kriminala, Jokera. Nakon Jacka Nicholsona, Heatha Ledgera i Jareda Leta, hoćemo li dobiti razočarenje?

Glumca kojeg pamtimo gotovo isključivo po kvalitetnim ostvarenjima, Joaquina Phoenixa, počeli su vrbovati za novi film o najgorem Batmanovom protivniku, Jokeru.

CABLE Prvi foršpan za 'Deadpool 2' nam je predstavio novog heroja

Premda je za ulogu već bio spreman Jared Leto, koji nam je i dao prethodnu inačicu ovog negativca, izgleda kako su se stvari u Warner Brosu malo ispremiješale.

Foto: Twitter/Screenshot

Osim što će se snimati nastavak stravično lošeg 'Odreda otpisanih', čini se kako će se snimati i samostalni film o Jokeru. Taj film neće nikako biti povezan s ostatkom Warner Brosovog filmskog svemira o Batmanu, Supermanu i ostalim herojima iz DC-ovog svemira.

Foto: Twitter/Screenshot

Kako je u igri i Todd Phillips kao redatelj (kaznio nas je nekoliko puta svojim 'komedijama', u koje spada i užasan serijal 'Mamurluk'), možemo reći da baš i ne očekujemo kvalitetan uradak.

No sve je još uvijek u povojima, pa je moguće da će i pregovori između Phoenixa i studija propasti. O nastavku ove priče ćemo vas na vrijeme obavijestiti.

Tema: FILM

Komentari (17)
  • Glumiti Jokera je privilegija za svakog glumca, ali i teret jer ako slučajno netko okalja Jokerovo ime, bolje da se više nikad ne vrati u Hollywood...Što se Phoenixa tiče, bolji od Ledgera sigurno neće biti, a biti bolji od Leta i ne bi mu trebao biti problem...osim ako film ne bude totalni promašaj...ali ja se nadam da će se DC ovim filmom iskupiti za Suicide Squad...

    12. 2. 2018,   15:10
  • Kao prvo: "Todd Phillips kao redatelj (kaznio nas je nekoliko puta svojim 'komedijama', u koje spada i užasan serijal 'Mamurluk'" .. Prvi dio Mamurluka je bio više nego odličan, ako se gleda s aspekta komedije jer ne možeš u komediji očekivati nekakvu vrhunsku dubokoumnu priču vrijednu Oscara.. tako da, poštedi me takvih patetičnih komentara.. drugo: već si popljuvo film, a film je tek u fazi planiranja.. vrhunski filmoski znalac koji vidi u budućnost.. treće: izbor glumca za tu ulogu bi mogao biti pun pogodak.. jer Joaquin Phoenix je pokazao u više navrata da može odlično i uvjerljivo odglumiti negativca.. mislim da bi mu stajala ova uloga, definitivno

    13. 2. 2018,   16:20
  • ma to je jedan od najboljih glumaca u holivudu ,ako ce film biti sranje ..to nece biti radi njega sigurno .

    12. 2. 2018,   15:10