Obavijesti

Show

Komentari 12

Novi Joker: Martin Scorsese za ulogu želi Leonarda DiCaprija?

Novi Joker: Martin Scorsese za ulogu želi Leonarda DiCaprija?
4

Epskog su negativca do sada glumili vrhunski glumci, pa zašto mijenjati tu tradiciju? Veliki Jack Nicholson, pokojni Heath Ledger, ludi Jared Leto. Dolazi li nam i Leonardo DiCaprio?

VIDEO

Studio Warner Bros. ima godinu koju bez problema mogu pamtiti. Ne samo da su 'raznijeli' kino blagajne svojim filmovima ('Wonder Woman', 'Dunkirk' te 'Annabelle: Početak' ukupno su zaradili preko 1,5 milijardi dolara) ove godine, već pripremaju i nove poslastice za ljubitelje filma.

Tako je objavljeno kako se snima film o podrijetlu Jokera, koji bi se trebao odvijati van DC Extended Universe, tj. ne bi bio povezan s Batmanom, Wonder Woman i ostalim superherojima koji dolaze iz Warner Brosove tvornice. Redatelj filma je Todd Phillips, koji nam je 'poklonio' nevjerojatan 'Mamurluk'. Neki su odmah bili šokirani time, no umirili su se čim je objavljeno kako je producent filma legendarni Martin Scorsese. 

Takva vijest vas zasigurno ne ostavlja ravnodušnima, posebice nakon što je postalo izgledno kako studio namjerava 'uhvatiti' Leonarda DiCaprija uz Scorseseovu pomoć. Ta namjera je istog trenutka pokrenula neke ljude u akciju, dok je neke i naživcirala (Jared Leto, Joker u 'Odredu otpisanih', nije dobro primio vijest).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedan od tih je i BossLogic, tviteraš koji oduševljava zajednicu svojim obradama fotografija. Njegova ideja o tome kako bi Joker mogao izgledati kada bi ga glumio Leonardo DiCaprio je podosta krvava.

Ipak, treba se sjetiti da je jedno željeti, a drugo je moći. DiCaprio je glumac s golemim brojem obaveza, a čak i kada bi se te obaveze posložile tako da može sudjelovati u filmu o Jokeru, posve je moguće da bi DiCaprio odbio.

O razvoju ovih vijesti ćemo zasigurno čuti još do konca studenog, kada nam na velike ekrane ponovno dolazi Batman, u filmu 'Justice League'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode