Obavijesti

Show

Komentari 0

Novih pet hitova u studenom utrci za Cesaricu

Novih pet hitova u studenom utrci za Cesaricu
5

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna moći glasovati za novih pet hitova, od kojih pobjednički ulazi u finale za nagradu publike za hit godine

VIDEO

Publika će tijekom sljedeća dva tjedna na službenoj web i Facebook stranici, te na javnom Viber profilu Cesarice moći glasovati za Coloniju i pjesmu “Alarmantno”, pjesmu “Mi protiv nas" koju izvode Domenica i Kedžo, Marka Kutlića i pjesmu “Sam protiv svih", pjesmu “Uzmem koliko mi daš” koju izvodi Jelena Rozga te Detour i pjesmu “Vikend”.

Pjesma „Alarmantno“ objavljena je kao službeni singl još ovog ljeta, a nalazi se na novom studijskom albumu grupe Colonia, „Nova era“ koji već nekoliko mjeseci spada u najprodavanija glazbena izdanja u Hrvatskoj. Glazbu i aranžman kao i produkciju, potpisuje Boris Đurđević, a tekst alerija Đurđević. Videospot za ovu pjesmu sniman je na atraktivnoj lokaciji u blizini Zagreba u režiji Darija Radusina, a u spotu se uz Ivanu i Borisa pojavljuje već dobro uhodani plesni tim Valentina Šenjug i Petra Vidaković te koreograf Neven Ivić.

Domenica i Kedžo ovo su ljeto predstavili prekrasnu baladu “Mi protiv nas”, emotivnu ljubavnu pjesmu s kojom će se mnogi poistovjetiti. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Ivan Huljić, a pjesma je talijanskog izričaja, prilagođena ukusu publike koja prati Splitski festival i šire, i prirodni proces “glazbenog odrastanja” Domenice, dok se Damir Kedžo već jako dobro snalazi u takvim vodama, obzirom da je s Kvarnera.

”Sam protiv svih” naziv je pjesme u izvedbi mladića za kojim uzdišu brojna ženska srca,  Marka Kutlića. "Sam protiv svih je pjesma velikog značenja i duboke poruke”, kazao je Marko, “Pjesma govori o ljubavi, koja je neiscrpan izvor inspiracije, i za mene jedini smisao postojanja.Ovu pjesmu posvećujem svojoj djeci, koja su mi najveća radost i motivacija u životu.” Autori pjesme su Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji zajednički potpisuju glazbu, tekst, aranžman, produkciju i video.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Uzmem koliko mi daš" ljetni je hit Jelene Rozge u kojem otkriva kako u ljubavi igra na otvorene karte. Pjesmu potpisuje glazbeni dvojac Vjekoslava i Tonči Huljić, a aranžman Leo Škaro i Tonči Huljić. Istoimeni spot pod redateljskom palicom Daria Radusina sniman je u Istri na poljima lavande, a pripadnicama ljepšeg spola će sigurno zapeti za oko zgodni mladi glumac Filip Palčić koji se uz Jelenu pojavljuje u spotu.

Grupa Detour donosi nam pravu ljetnu poslasticu o kojoj autor i frontman grupe Nenad Borgudan kaže: “Vikend kao pojam, u mnogima budi najpozitivnije asocijacije i mami osmijeh na lice pa je tako i pjesma pokušala dočarati dijelić tog rasploženja uronjenog u nostalgičnu atmosferu završene ljubavne priče.” Spot je sniman u Supetru na Braču i prikazuje idealan vikend članova benda na moru u kontrastu sa sporom dinamikom grada i sjetom. Režiju potpisuje Tomislav Brdjanović, a veliku podršku u realizaciji  spota pružila je TZ grada Supetar i sam grad Supetar.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a kako bi se publici predstavio što veći broj najuspješnijih i najpopularnijih pjesama, svakog mjeseca u posebnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr predstavlja se pet pjesama koje u tom mjesecu konkuriraju za glavnu nagradu Cesaricu. Ona pjesma koja u pojedinom mjesecu osvoji najveći broj glasova publike bit će nominirana za Cesaricu te u prosincu ulazi u finalni krug glasovanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac