Obavijesti

Show

Komentari 20

Novković se družio s 'najseksi Hrvaticom' na premijeri filma

Novković se družio s 'najseksi Hrvaticom' na premijeri filma
7

Savjetovala bih djevojkama da budu prirodne i svoje. Nemojte se libiti biti drugačije jer u moru klonova treba se istaknuti, savjetovala je Iris Volf djevojkama

VIDEO

Na sinoćnjoj zagrebačkoj pretpremijeri dokumentarnog filma 'Vatreni' o osvajanju brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998. u Francuskoj, bili su mnogi poznati među kojima i Miroslav Ćiro Blažević (83) koji je zaslužan za to odličje. Ćiro se na 20. godišnjicu bronce razveselio susretu s modnom dizajnericom Anamarijom Asanović (29), kćerkom svog kolege Aljoše Asanovića (52). 

S nogometnim trenerom došao je i njegov sin Miroslav (47), a pojavio se i glazbenik Boris Novković (50) koji je pozirao sa studenticom modnog dizajna Iris Volf (24). Ekipa je nazdravila dokumentarcu, a mnogima je za oko zapela 'samozatajna plavuša.'

Zagrepčanku je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom. 

- Čim sam stala pred Štajdijev objektiv, sva sramežljivost pala je u zaborav - prisjetila se studentica. Dodala je da je na snimanju bila ugodna atmosfera i super ekipa. 

- Savjetovala bih djevojkama da budu prirodne i svoje. Nemojte se libiti biti drugačije jer u moru klonova treba se istaknuti - rekla je Iris koja se bavi i manekenstvom.

Inače, Novković se početkom godine pohvalio tjedniku Story da je u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Pjevača je navodno očarala njezina plesna točka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osjećao kao da je zalutao u film 'La La Land'. Zajednički poznanici dogovorili su im kavu, koja je završila 'fatalno'. Početkom siječnja zaljubljeni par posjetio je Dubai.

 

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

Novković se lani u listopadu razveo od Zadranke Ines Katić (30). Da mu ni treći brak nije uspio dao je naslutiti pjesmom 'Nije htjela' te riječima koje su sugerirale kraj osmomjesečnog braka i romanse s Ines. Novković često ističe da živi iskreno sam sa sobom i ne pristaje na život u laži koliko god to nekoga smetalo. 

- Idem u svemu do kraja i sto posto na sat, ali srcem - rekao je Boris za Story. U vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45). Vjenčali su se mladi i u braku opstali pet godina. 

Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (7) i Bona (4). Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević (39). Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. O bivšim je suprugama i djevojkama uvijek govorio samo lijepe riječi.

 

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic) on

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama