Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novogodišnja odluka: Madonna otvara četiri nove škole u Africi

None Foto: Instagram 5

Pjevačica se prošle godine s bivšim suprugom, redateljem Guyjem Ritchiejem borila devet mjeseci na sudu za skrbništvo sina Rocca. Bivši supružnici su se na kraju dogovorili da on ostaje živjeti s ocem u Londonu

Pjevačica Madonna (59) godinama posjećuje sirotišta i škole izgrađene uz pomoć njezine humanitarne organizacije za pomoć afričkoj državi Malavi. Sada je na društvenoj mreži objavila planove i program za edukaciju preko tisuću siromašne djece. 

- Odlučila sam da djecu više neću posvajati, ali želim im pomoći što više mogu - rekla je glazbenica. 

Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Madonnina humanitarna organizacija 'Raising Malawi' udružila se s organizacijom 'BuildOn' kako bi napravili četiri nove škole u kojima bi djeca mogla pohađati nastavu. 

Madonna je javno pozvala svoje obožavatelje da pomognu i doniraju koliko mogu. Pop pjevačica ima u planu s kćeri Lourdes (21) izgraditi i bolnicu u Africi.

POPUT OBIČNOG 'SMRTNIKA' Neprepoznatljiva Madonna je iznenadila putnike jeftinog leta

- Započnimo 2018. godinu na najbolji mogući način. Izazivam vas da ustanete i budete promjena kakvu vi želite vidjeti u ovom svijetu - rekla je pjevačica.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Madonna je početkom godine posvojila blizanke Esther i Stellu (5) prilikom posjeta Malaviju. Tamo je posvojila i djevojčicu Mery James (11) i dječaka Davida Bandu (12). Ima i dvoje biološke djece, kćer Lourdes i sina Rocca (16). 

Prošle godine se s bivšim suprugom, redateljem Guyjem Ritchiejem (49) borila devet mjeseci na sudu za skrbništvo sina Rocca. Bivši supružnici su se na kraju dogovorili da on ostaje živjeti s ocem u Londonu. Dva mjeseca kasnije, Rocco je uhićen nakon što je policija u njegovom ruksaku našla marihuanu. Nakon toga našao je privremeni posao vozača dostavnog skutera. 

Komentari (49)
  • Volim Madonnau jer je sveta kao i ja!! Samo naprijed kraljice

    4. 1. 2018,   20:44
  • madonna je zakon

    4. 1. 2018,   18:04
  • Madona je temperamentom ne ukrotiva a srcem velika.

    4. 1. 2018,   19:44