Obavijesti

Show

Komentari 4

Obilne porcije Kikija su koštale dobrih ocjena: 'Bilo je masno...'

Obilne porcije Kikija su koštale dobrih ocjena: 'Bilo je masno...'
14

Mišljenja gostiju uvelike su se razlikovala na večeri koju je spremao Kristijan. Jasna mu je dala desetku jer joj je sve bilo izvrsno, dok je Zdenki zasmetalo to što je na tanjuru bilo previše hrane

VIDEO

U novoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' baranjski Istrijan Kristijan BenićKiki ugostio je Jasnu, Pantu, Zdenku i Karlu na svojoj prekrasnoj terasi u mjestu Kukci kraj Poreča. Kiki je za tu prigodu pripremio vrhunske delicije, ne baš toliko tradicionalne, ali vrlo ukusne. Na samom početku dočekao ih je s likerima domaće proizvodnje te gostom iznenađenja – pjevačicom Ivom Gortan, koja je gostima izmamila suze na oči.

- Cura je odlično pjevala. Jedini moment kada ja plačem je dobra muzika i dobar film - izjavila je Jasna, kojoj je to već bio veliki plus za Kikijevu večeru. Nakon ugodnog dočeka došao je red na predjelo zanimljivog imena – Istarski simbolići na salatu. Iako su Panta i Zdenka nagađali da bi ti simbolići mogle biti koze ili rogovi od koza, Kristijan ih je iznenadio salatom od kupusa, naranče i kozica.

- Kad je došlo predjelo pred nas, pogledala sam i pomislila zašto sam se ja onako trudila i mislim si 'O.K.', ali onda ju probaš i shvatiš da to baš paše - iznenađeno je priznala Jasna, kojoj se svidjelo jelo, kao i ostalim gostima, iako su svi primijetili da je možda prejednostavno za ovu prigodu. Potom je red došao na glavno jelo nakon kojeg su svi ostali u šoku. Naime, Kiki je pred goste doveo punjenog krokodila, a na oduševljenje svih prisutnih, to je samo bila šala kojom je domaćin malo ugrijao atmosferu pa je gostima poslužio pravo jelo – odrezak na crnom zlatu.

U prvoj epizodi pale prepirke: 'Za mene to uopće nije u redu'
U prvoj epizodi pale prepirke: 'Za mene to uopće nije u redu'

Osim lijepog, srednje pečenog mesa, na tanjuru su bili i domaći frkani pljukanci, koje je Kiki napravio s tartufatom, a sve je bilo posipano obilnim listićima crnog tartufa. Jasna i Panta bili su oduševljeni njegovim jelom te su slasno pojeli cijeli tanjur, Karla je bila vrlo zadovoljna s pljukancima, kao i Zdenka koja je pojela vrlo malo mesa.

- Lipo mi je to izgledalo posloženo na pijat, ali ne pijaža mi se meso, precrveno je, ali ti pljukanci su bili dobri - komentirala je Žminjanka. Kako se večera privodila kraju, Kiki je poslužio svoj as iz rukava – desert zvan Crveni oblak. Souffle od jagode i pistacija, koji je, prema riječima gostiju, bio pun pogodak!

- Souffle mogu napraviti samo vrhunski kuhari, a to si dokazao ovim desertom - kazao je Panta te se ponudio da pojede i Karlin dio jer je njoj desert ipak bio malo presladak.Cijelu večeru Kiki je zaokružio craft pivom domaće proizvodnje te su svi zajedno nazdravili za lijepu večer koju su proveli zajedno. Punog trbuha i s osmjehom na licu jer je večera dobro prošla, Kiki se mogao napokon opustiti dok su ga gosti ocjenjivali.

Poznata lica u 'Večeri za 5 na selu': Jasna je prva domaćica
Poznata lica u 'Večeri za 5 na selu': Jasna je prva domaćica

- Kiki, hvala ti. Bilo je lijepo družiti se s tobom, bilo je dobro jelo. Možda male zamjerke zbog masnoće uglavnom jelu, ali dobro sam se najeo i hvala ti! - kazao je Panta te mu dao ocjenu osam. Jasna mu je dala desetku jer joj je sve bilo izvrsno i nije mu zamjerila što je predjelo bilo jednostavno jer je bilo ukusno.

- Kiki me ugodno iznenadio kuhanjem, tako mlad dečko, a tako dobro kuha - komentirala je Karla, koja mu je na kraju večeri dala ocjenu deset iako joj je desert bio mrvicu presladak.Niz visokih ocjena prekinula je Zdenka, koja je Kristijanu dala četvorku zato jer joj je 'pijat izgledao prebogato'. Kada se sve zbroji, Kiki je večeru završio s ukupno 32 boda te nije prešao u vodstvo. Prvo mjesto na bodovnoj ljestvici i dalje dijele Panta i Zdenka s 38 boda, a što će mesojedima sutra pripremiti veganka Karla, pogledajte u petak u 21 sat na RTL-u!

POGLEDAJTE VIDEO O GORANU I HANI:

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama