Obavijesti

Show

Komentari 40

Sa Šabanom u lijes će staviti kapu, štap za pecanje i novce

Sa Šabanom u lijes će staviti kapu, štap za pecanje i novce
6

Šaulić je, osim pjevanja, najviše volio pecati u Krčedinu. Tamo je provodio lijepe dane, okupljao prijatelje, a najviše je uživao voziti se u čamcu u miru i tišini

VIDEO

Sprovod kralja narodne glazbe Šabana Šaulića trebao bi biti u petak, 22. veljače, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a njegova obitelj otkrila je što će staviti u lijes s njim. Naime, riječ je o njegovoj omiljenoj kapi, bez koje nije mogao ni dan, novaca, ali i štap za pecanje, prenosi Telegraf

Pokretanje videa...

02:20

U popodnevnim satima iz Krčedina, naselja u Srbiji, donijeli su Šabanov omiljeni štap u kuću na Dedinju. Razlog toga je što je pokojni Šaulić, osim pjevanja, najviše volio pecati u Krčedinu. Tamo je provodio lijepe dane, okupljao prijatelje, a najviše je uživao voziti se u čamcu u miru i tišini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Obdukcija će biti obavljena u četvrtak, 21. veljače, u Njemačkoj, u 10 sati i trajati će nekoliko sati. Međutim, ako se obdukcija iz nekog razloga produži i ne završi kako je predviđeno, rezerviran je termin sprovoda za ponedjeljak. 

Obitelj stigla po Šabana: Pola sata smo se opraštali s tatom
Obitelj stigla po Šabana: Pola sata smo se opraštali s tatom

Inače, Šabanova djeca Mihajlo i Sanela su stigli u Njemačku kako bi identificirali očevo tijelo, prenosi Kurir. U Njemačkoj je pripremljena i posebna prostorija u koju su stavljeni cvijeće te svijeće. 

Šaulić je samo tri mjeseca prije smrti odlučio sastaviti oporuku. Njom je svu imovinu, vrijednu nekoliko milijuna eura, ostavio supruzi Gordani, djeci i unucima.

 - Šaban je u posljednje vrijeme bio prilično uznemiren, kao da je predosjetio da će se nešto strašno dogoditi. Jednog jutra se probudio i zamolio Gordanu da pozove obiteljskog odvjetnika. Rekao joj je da se već izvjesno vrijeme ne osjeća najbolje i da želi napraviti oporuku. Ona mu je rekla da ne pretjeruje i da za to još ima vremena, ali na kraju je, s obzirom na to da je bio vrlo uporan, učinila kako je htio - rekao je izvor blizak pjevaču za srpske medije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan
FELJTON: ŠABAN ŠAULIĆ

Izvanbračni Šabanov sin teška je sirotinja: Jadan je i bolestan

Prije nego se oženio Šaban Šaulić je bio kratko u vezi sa vršnjakinjom Nevenkom. Nakon nekoliko godina saznao je da ima sina. Priznao ga je i plaćao alimentaciju do njegove 18. godine.

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt
NIJE IMAO SREĆE

Preživio i metak i bolest i nož: Šaban više puta izbjegao smrt

Najopasnija situacija u kojoj se Šaulić našao bila je gastarbajterska svadba na kojoj je pjevao. Nekolicina napadač upala je na svadbu i odmah su počeli pucati iz Hecklera
Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'
JUTRO UOČI PROMETNE

Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'

Vozili smo se nekih desetak minuta, a onda sam vidio da se put nekako sužava i osjetio jak udarac. Nakon toga se više ničega ne sjećam, rekao je kum Boban