Obavijesti

Show

Komentari 41

Obitelj ju je odbacila jer je bila u ljubavnom odnosu s ocem...

Obitelj ju je odbacila jer je bila u ljubavnom odnosu s ocem...
4

MacKenzie je s 20 godina spavala s Mickom Jaggerom. On je tad bio u braku s najtraženijom manekenkom Jerry Hall. Tijekom seksa smetao im je njezin otac koji je, kaže, bio ljubomoran

VIDEO

Mackenzie Phillips (59) prije nekoliko godina šokirala je javnost kada je u showu Oprah Winfrey otkrila da je bila u vezi sa svojim ocem, pokojnim pjevačem grupe 'Mamas & Papas', Johnom Phillipsom. Isto tako, je priznala da joj obitelj jako zamjera što je detalje njihovog incestoidnog odnosa iznijela u javnost.

24sata

Glumica u svojoj novoj knjizi pisala je o liječenju od ovisnosti te otkrila da njezina obitelj vjeruje da je sama kriva za sve što joj se dogodilo. 

- Ne zovu me na rođendanske proslave, bijesni su na mene i govore mi da nisu spremni oprostiti mi. Ne žele mi oprostiti što sam kao dijete zlostavljana, ali i činjenicu da sam o svemu progovorila u javnosti - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moja obitelj još ne oprašta bol i bijes koje sam im nanijela kada sam otkrila istinu o mom ocu. Oni krive žrtvu, a brane zločinca. Znala sam da ću biti meta takvih reakcija jer sam rekla istinu koju nitko nije želio čuti - dodala je.

Mackenzie je jezivu tajnu otkrila 2009. u knjizi 'High on Arrival', u kojoj je napisala da ju je otac silovao kada je imala 19 godina, dok su oboje bili pod utjecajem droge i alkohola. U knjizi je pisala i da ju je otac silovao noć prije njezinog vjenčanja te da su se kasnije oboje dobrovoljno upustili u vezu koja je trajala deset godina, do 1989. kada je zatrudnjela, a nije bila sigurna čeka li dijete s ocem ili mužem. Phillips je platio abortus, a Mackenzie  je otkrila kako nakon toga nije željela da ju itko dodiruje.

John Phillips bio je tekstopisac i frontmen grupe 'Mamas & Papas', koja je bila popularna šezdesetih godina. Preminuo je 2001. godine nakon borbe s ovisnosti o drogi i alkoholu. I njegova kći dugo se borila s ovisnostima, ali je s pedeset odlučila promijeniti život i sada je angažirana kao savjetnik u jednom centru za odvikavanje.

MacKenzie je s 20 godina spavala s Mickom Jaggerom. On je tad bio u braku s najtraženijom manekenkom Jerry Hall. Tijekom seksa smetao im je njezin otac koji je, kaže, bio ljubomoran.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

16:11
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život