Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Objasnio fotku na kojoj 'škica' Sanjin dekolte: Nisam gledao...

None Foto: Zarko Bašić/PIXSELL/Instagram 3

Mladi pjevač i roker Dino Jelusić na društvenim mrežama prisjetio se fotografije iz talk showa 'Sanja' koja je obišla cijeli svijet

Legendarna je ona fotografija na kojoj Dino Jelusić (27) škica dekolte televizijskoj voditeljici Sanji Doležal (56). Bilo je to 2004. u talk showu 'Sanja' koji se na malim ekranima prikazivao dvije godine, a fotografija je prije nekoliko godina obišla sve društvene mreže.

Toliko je bila popularna da ju je podijelio i glumac Charlie Sheen (54), a video je bio i u showu NBC-a 'The David Letterman Show' te u televizijskom showu 'The Jay Leno Show'. 

Foto: Instagram

- Siguran sam da su svi vidjeli video koji je postao viralan prije nekoliko godina. Ovaj klinac sam ja 2004. godine. 'Buljio' sam Sanji u grudi, što naravno nije priča koja se krije iza videa, ali bolja je od one prave priče - našalio se Dino na društvenim mrežama podijelivši popularnu fotografiju sa svojim obožavateljima. 

- Krivo su me optužili - objasnio je mladi pjevač svojim obožavateljima te dao do znanja kako nije promatrao Sanjin dekolte. Jelusić je nedavno na društvenim mrežama podijelio kako mu je prije pet godina uklonjen je tumor ispod glasnica. Objavio je fotografiju koja ju je snimio 2014. godine u Ljubljani. 

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

- Morao sam odraditi sve vokale prije operacije jer sam imao zadan rok. U jednom trenutku moji dečki iz benda nisu mogli snimiti sve instrumente za ovo pa sam ja odradio i bubnjeve i bas i gitare i vokale na 2-3 pjesme. Luda vremena. Zahvalan sam što je sve prošlost - zaključio je pjevač. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (38)
  • U što je na kraju gledao?

    3. 10. 2019,   20:08
  • moje osobno mišljenje je da je gledao u wireless mikrofon koji mu je zapeo za oko a vjerojatno mu je bio potreban ali i preskup

    3. 10. 2019,   20:16
  • e da smo u Americi on bi već bio velika zvijezda, vjerujem i filmska. Kao klinac imao je idealno lice za tv.

    3. 10. 2019,   20:13