Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Objavila emotivni post: Ella Dvornik (26) rodila je kćer

None Foto: Facebook/Ella Dvornik

Blogerica je u kolovozu otkrila da je u drugom stanju. S britanskim arhitektom Charlesom Pearceom (39) u vezi je četiri godine, a zaručili su se prošle godine

Kći kralja funka na društvenim je mrežama podijelila sretne vijesti. Ella Dvornik (26) u emotivnom je postu otkrila kako je u jednoj privatnoj zagrebačkoj bolnici na svijet donijela kćer.

- 51 sat smo čekali dramatičan dolazak na svijet ovog malog stvorenja. I napokon je ovdje. Dame i gospodo... Balie Dee Dvornik-Pearce - stoji u objavi.

Inače, blogerica je u kolovozu otkrila da je u drugom stanju. S britanskim arhitektom Charlesom Pearceom (39) u vezi je četiri godine, a zaručili su se prošle godine.

Ella je svakodnevno pratitelje obavještavala o trudnoći, a prije ulaska u rađaonu objavila je 'selfie' sa zaručnikom.

Komentari (280)
  • Koja negativa rano ujutro ispod ovakve lijepe fotke.Mami Elli i njezinoj djevojčici želim puno lijepih trenutaka zajedno a vama koji ste rano ujutro toliko puni mržnje želim da otkačite malo. Članak koji me ne zanima jednostavno preskočim....probajte...jednostavno je

    13. 11. 2017,   08:10
  • koliko negativnosti, nevjerojatno... u moru nebitnih osoba i mračnih tema, ovo je ipak lijepa vijest, dakle, sretno Elli i njenoj djevojčici :)

    13. 11. 2017,   08:09
  • Čestitam na prinovi

    13. 11. 2017,   08:25