Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Objavljen spot za 'Ostavljenu': Seve pjesmu posvetila ženama

<div> <iframe width="504" height="284" src="https://www.youtube.com/embed/onqRIuLnr8A?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <br> </div>
None Foto: Aljoša Rebolj 2

U videospotu za pjesmu 'Ostavljena', koja je Severinin šesti singl s aktualnog albuma 'Dobrodošao u klub', iskorišten je nastup sa zagrebačkog koncerta u Areni

Dok je Milan Popović ovog tjedna ljetovao sam na Hvaru, Severina je upravo objavila novi singl znakovitog imena 'Ostavljena'.

- Glazbu i tekst sam napisala dok sam bila trudna - napisala je Seve na svom Facebook-profilu, a pjesmu je posvetila svim ženama.

- To su one moje male i hermetične melodije s tekstovima namijenjenim svim ženama, kao svojevrsni nastavak pjesama 'Pogled ispod obrva' ili 'Šta me sad pitaš šta mi je'. Dok smo snimali album, ona se svima učinila jako bliskom i emotivnom. Svi koji su preslušavali album molili su me da je ne zapostavim i da za nju snimim spot - dodala je Severina.

U videospotu za njezin šesti singl s aktualnog albuma 'Dobrodošao u klub' iskorišten je nastup sa zagrebačkog koncerta u Areni.

- Mislim da je emocija na koncertu u zagrebačkoj Areni bila na najvišoj točki mekoće i zato sam za video odlučila koristiti snimku sa zagrebačkog koncerta. Meni se to jako sviđa - kaže Severina.

Komentari (69)
  • meni je pjesma, teks, melodije, PREKRASNA! u odnosu na 'hitove' iz Huljic produkcije, ovo je neuporedivo...

    26. 7. 2013,   15:44
  • prekrasno..kad je žena toliko zrela i pokaže to svojim pjesmama..e na taj se nivo ne može,ali uvijek se može spustiti na najniži,ići lakšim putem:)..za mnoge neshvaćena,a pojedini koji znaju.. čuvali bi je kao malu kap vode..voljeli..cijenili..poštivali:)

    26. 7. 2013,   15:35
  • prvo Avica a eto i SEVKE odličan dan danas odoh peglat od sreče

    26. 7. 2013,   15:27