Obavijesti

Show

Komentari 178

Objavljena prepiska Severine i odvjetnice Milana Popovića

Objavljena prepiska Severine i odvjetnice Milana Popovića
3

U objavljenim e-mailovima vidi se kako je odvjetnica Sanja Turlakov savjetovala Severini da popiše Milanovu imovinu, a vidi se i da su razgovarale o alimentaciji

VIDEO

Nakon što se pisalo kako je odvjetnica Milana Popovića (47) odavala Severini njegove tajne, sada su ti e-mailovi ugledali i svijetlo dana. Srpski Blic došao je u posjed e-mail prepiske Sanje Turlakov i Severine (41) te su njihovom objavom demantirali odvjetnicu koja je za Blic izjavila kako nikada nije imala pravnu punomoć Milana Popovića i da nikada nije davala pravne savjete pjevačici, kao i podatke o Milanovoj imovini.  

Nepoznati počinitelj protuzakonito je došao do Severinine pošte i proslijedio je medijima. Pjevačica ga namjerava tužiti.

Zagrebačka odvjetnica Jadranka Sloković najavila je da će što prije na sudu podnijeti kaznenu prijavu protiv hakera koji je provalio u Sevkinu elektroničku poštu jer je to napad na privatnost. Privatna pisma koja je pjevačica razmjenjivala s odvjetnicom Sanjom Turlakov, koja je od 2012. do veljače 2013. zastupala njezina bivša zaručnika Milana Popovića (47), lopov je poslao novinarima. I Turlakov se čudi odakle nekome tuđa pošta, a nije joj jasno ni kako su srpski mediji mogli objaviti nešto što je pravno nedopustivo.

- Potpuno se slažem s kaznenom prijavom koju će podnijeti Severinina odvjetnica. I sama sam razmišljala o tome. Te mailove ne bi smio imati nitko osim pjevačice i mene. Sve ću dokazati pred odvjetničkom komorom i sudom - rekla nam je Turlakov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U objavljenim e-mailovima jasno se vidi kako Turlakov savjetuje Severinu da popiše Milanovu imovinu te kako da se ponaša u slučaju traženja alimentacije. Rekla joj je kako je možda nepovoljno da centar za socijalni rad utvrđuje visinu alimentacije jer tamošnje zaposlenice imaju manje plaće nego što bi bila visina alimentacije pa bi mogle biti i ljubomorne.

Također, pitala je Severinu želi li da joj iz katastra nekretnina izvadi podatke o Milanovim nekretninama u Beogradu i Njegoševoj ulici ili ju zanimaju samo nekretnine koje je Popović kupio dok su oni bili u vezi.

Severina je njoj pak u e-mailu napisala da sve podatke pošalje neimenovanoj osobi.

Podsjetimo, nakon što su u medijima dali oprečne priče o tome kada su prekinuli, Milan je najavio borbu za zajedničko skrbništvo nad njihovim 18-mjesečnim sinom Aleksandrom.

Objavljene e-mailove možete vidjeti OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'