Obavijesti

Show

Komentari 0

Objavljene nominacije za MTV Best Adria Act ove godine

Objavljene nominacije za MTV Best Adria Act ove godine
3

MTV je objavio imena pet izvođača iz regiji koji će se natjecati za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada Europe Music Awards

VIDEO

MTV je objavio imena pet izvođača iz regiji koji će se natjecati za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), koja se ove godine održava 11. studenog u Amsterdamu, Nizozemska.

Izvođači nominirani u kategoriji Best Adria Act su:

Frenkie

Filip Dizdar

Katja Šulc

S.A.R.S.   

Svi Na Pod!  

Glasanje za Best Adria Act počinje danas, 17. rujna na adresi www.mtvema.com i trajat će sve do 24. listopada u ponoć, kada ćemo dobiti pobjednika. 

Prošlo je skoro godinu dana od kako je izašao moj zadnji album Troyanac tako da mi ova nominacija dolazi kao šlag na kraju. Jako sam sretan kako je album prošao, odlične kritike, odličan feedback publike pa i ova nominacija govore da je ovo moj najbolji album do sada. Imali smo sedam video spotova od kojih su skoro svi bili prvom mjestu Domaćice, hrpu svirki, festivala i gostovanja, a najzaslužniji za sve to su naši slušaoci i prijatelji koji nas prate i podržavaju svo ovo vrijeme. Zato im želim reći jedno veliko hvala i još jednom pozvati da nam daju glas i podrže na ovom glasanju FmJam država - rekao je Frenkie.

Nominacija za MTV Adria Act me je razveselila jer jako vjerujem u muziku koju radim i drago mi je što imam podršku MTV-a da se i dalje bavim onim što volim. Ovim putem pozivam sve ljude koji prate moj rad, a i ostale koji će možda tek početi, da mi daju svoj glas. Hvala vam puno i veliki pozdrav iz Zagreba - kaže Filip.

Nominacija je veliko iznenađenje koje se dogodilo upravo uoči mog putovanja preko oceana. Nominaciju djelim s Pierom, koji je koproducirao sve singlove koji su se vrtili na MTV-ju i s Mihom Knifocom, koji je zaslužan za dva videospota. Glasove ćemo skupljati iz daleka, putem weba, zato glasajte i hvala svima na podršci naše glazbe! I hvala MTV-ju, posebno ekipi u Beogradu koja je ekspresno došla snimiti MTV Express - istaknula je Katja.

Drago nam je da smo po drugi put nominirani za MTV nagradu. Nadamo se da ćemo pobijediti. Ova nominacija je samo potvrda onoga što vidimo na našim koncertima širom regije, a to je da priča S.A.R.S. raste iz dana u dan. Pozvao bih sve fanove S.A.R.S.-a da glasaju za nas i da nam omoguće da odemo u Amsterdam - rekli su iz grupe S.A.R.S.

MTV nominacija za najbolji regionalni bend nam mnogo znači. U trenutku kada je naš drugi album "Mladost" u posljednjoj, završnoj fazi, ova nominacija je došla kao šlag na tortu, jagodicabobica. Regija je nešto čemu stremimo. Regionalna publika je ta kojoj se obraćamo. Odatle krećemo dalje, u nepoznate predjele. Poslje ovoga ništa više neće biti isto - komentirali su iz benda Svi na pod!.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba