Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obnovili su turbulentnu vezu: Stefany s dečkom na Stradunu

None Foto: 24sata/ilustracija 6

Veza tenisača Tomislava Perića i manekenke započela je prije tri godine. Kao razloge prošlogodišnjeg prekida Stefany je navela brojne trzavice i nerazumijevanje

Prošle godine u ožujku Stefany Hohnjec (23) prekinula je turbulentnu vezu s Tomislavom Perićem (25), no sudeći prema fotografijama iz Dubrovnika, par je opet zajedno. Manekenka i tenisač prošetali su Stradunom. Par se držao za ruke.. Dok je Stefany bila dobro raspoložena i cijelo vrijeme se smijala, njezin dečko nije bio oduševljen prisustvom fotografa. Bio je namršten i gledao u pod.

- Istina je da smo ponovno u vezi. Kod njega sam u Dubrovniku i sretna sam - rekla nam je Hohnjec te dodaal da ne bi o tome zašto su se pomirili.

- Slika govori više od riječi - zaključila je manekenka.

Njihova veza započela je prije tri godine, a kao razloge prošlogodišnjeg prekida Stefany je tada navela brojne trzavice.

- Putevi su nam se razišli. Počeo me isključivati iz važnih odluka, a naše svađe su znale trajati i po deset dana - rekla je tada Stefany. 

Komentari (34)
  • Ako je ona MANEKENKA, onda sam ja MISTER EUROPE

    13. 8. 2011,   11:23
  • Kako on izgleda sretno što je obnovio vezu sa najdražom Šteficom. Izgleda ko da mu je platila da prošeta s njom po Stradunu. Vjerojatno je koji put i žvajzne preko zubi, onako da joj jednu preventivno-odgojnu

    13. 8. 2011,   11:49
  • stefany je bas ruzna! da nema sise nitko ju ne bi htio je..t! :)

    13. 8. 2011,   12:18