Obavijesti

Show

Komentari 31

Obožavatelji žele da Fani bude kao Jelena Karleuša

Obožavatelji žele da Fani bude kao Jelena Karleuša
7

Obožavatelji su fotomontažom povećali usne Fani Stipković da sliči pjevačici. Slike su objavili su na lažnom manekenkinom profilu na Facebooku

VIDEO

Priče o mojim navodnim brojnim estetskim operacijama su mi jako smiješne. Napravila sam samo jednu za svoj gušt, kaže Fani Stipković (27). Obožavatelji iz Srbije otvorili su joj lažni profil na Facebooku i objavili fotomontaže na kojima su joj povećali usnice i grudi. Žele da Fani izgleda poput Jelene Karleuše.
- Vjerojatno bih tako izgledala da sam se operirala - kroz smijeh kaže Fani, koja priznaje da se trudi da joj tijelo ostane u formi.
- Svako se jutro budim u 9 sati, popijem limunadu ili čaj i odem u teretanu. Tamo radim trbušnjake, zgibove i vježbe za stražnjicu. Nemam celulit jer uza sve to još idem i na anticelulitne masaže - kazala je Fani i dodala kako je jako zadovoljna sobom. Platinasta plavuša oduvijek je znala da će biti novinarka, iako je svojedobno radila kao manekenka. Nakon što je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, dobila je posao na Novoj TV:
- Upoznala sam puno ljudi i stekla iskustva. Ovaj me posao izgradio i sretna sam. Nikad nisam bila sponzoruša niti sam čula da je to ikad netko rekao za mene.
Uz dobru plaću na televiziji, Fani, ako treba, financijski pomognu roditelji. Kaže da nikad nije bila s oženjenim muškarcem. Trenutačno nije u vezi iako se viđa sa zanimljivim dečkom.
- Treba proći vremena da vidim vodi li to zaista nekamo. Nisam osoba koja ulijeće u vezu samo zato da ne bude sama - kaže Fani o svom ljubavnom životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin