Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obratila se vidovnjaku: 'Spasi brak i makni se od Vranješa...'

None Foto: Instagram 4

Išla je kod poznatog vidovnjaka kod kojeg odlaze brojne zvijezde. Svi uglavnom dolaze poslije sedam, osam navečer kako ih nitko ne bi primijetio, rekao je bliski izvor pjevačici

Kuglo, kuglo, hoću li zauvijek ostati ruglo? Takva i slična pitanja postavljala je Jelena Karleuša (40) jednoj beogradskoj vračari...

U jeku seks-skandala, kad je izgubila vjeru u ljude, za pomoć se Jelena obratila “onoj strani”. Ali, kako pišu srpski mediji, nije Jelenu zanimalo hoće li joj njezin, još sadašnji suprug Duško Tošić (35) oprostiti. Nju je zanimalo hoće li se pomiriti sa svojim mlađahnim ljubavnikom Ognjenom Vranješom (29).

Foto: Instagram

- Došla je po noći, da je nitko ne može primijetiti. To je bilo kad je tek ‘buknuo’ skandal. Bila je vidno uznemirena prilikom izlaska, očito nije dobila dobre vijesti - pišu mediji s one strane Dunava. Karleušu je navodno jedino zanimalo to hoće li veza s pet godina mlađim nogometašem opstati unatoč skandalu koji se dogodio. 

- Išla je kod poznatog vidovnjaka kod kojeg odlaze brojne zvijezde. Svi uglavnom dolaze poslije sedam, osam navečer kako ih nitko ne bi primijetio - rekao je bliski izvor pjevačici. A Karleuši to nije prvi, a vjerojatno ni zadnji posjet vidovnjakinjama. Često im je odlazila po savjete na početku karijere i vjeruje kako joj mogu pomoći riješiti sve životne probleme. 

Foto: Privatni albumI

- Jelena je i ranije dolazila kod tog vidovnjaka i on je još odavno predvidio seks-skandal u karijeri, i to nakon što se bude udala. Kako se to ostvarilo, i to ne jednom, nego sada već drugi put, ona njemu sve vjeruje. Ipak, ovaj put joj je posavjetovao da zaboravi na Vranješa i potrudi se da ponovno zadobije Duškovo povjerenje kako bi sačuvala brak - otkriva izvor za srpski Alo. Hoće li “više sile” zaustaviti ovu aferu, ostaje nam pričekati. Nismo vidovnjaci da to znamo. 

KOME ŠALJE POLJUPCE? Procurio privatni video: Jelena Karleuša se snima gola u kadi

 

Komentari (21)
  • Dosadni ste i bogu i čoviku više s ovom nakupinom plastike!

    12. 2. 2019,   00:14
  • Balkanske žene. Ničime se konkretnim ni korisnim ne bave, većinu svoje zarade ulažu u svoj fiktivni izgled, i onda odlaze vračari da im skine uroke svog tužnog i nesretnog života. Jer vidi vraga, cijeli je svijet kriv za život kakav one žive. Rekoh ja... prečesto su te danas izoperirane žene u jednom trenu pogriješile vrata ordinacije. Umjesto psihijatra završile kod kirurga, zatim vračara. O ničemu se tu ne govori doli o krajnje nesigurnim ženama koje ne imajući nikakav realni društvu koristan interes ni talent očekuju da se zato, jer su eto odgojem usvojile da su posebne da su princeze, cijeli svijet i cijelo kraljevstvo vrti oko njih.

    12. 2. 2019,   04:46
  • Ima li konačno ta Karleuša neki broj mobitela da je ljudi nazovu za susret. Mislim kada svaki božji dan o njoj pišete.

    12. 2. 2019,   01:08