Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Obukla mini haljinu pa zakrčila promet: 'Napravila sam kolonu'

None Foto: Instagram 3

Knöll je još jednom vrućim fotografijama oduševila svoje pratitelje te otkrila kako je prilikom fotografiranja uspjela stvoriti kolonu u prometu

Jedna od najstrastvenijih hrvatskih navijačica Ivana Knöll (27) sa svojim obožavateljima svakodnevno dijeli događaje iz privatnog života. Tako je nedavno na Instagram profilu podijelila fotografiju u seksepilnoj minijaturnoj haljini te priznala kako je napravila kolaps u prometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Uhvatila nešto zraka sunca neki dan, napravila kolonu na kružnom kako sam prelazila van pješačkog prijelaza, parkirala auto pred nečiju garažu al dobro bitno da je fotka tu - napisala je Knöll koja je ovo ljeto obradovala pratitelje atraktivnim fotografijama s Nives Celzijus (37). 

24 PITANJA Ivana Knoll: 'Bolje navijačice su iz dijaspore, nastrojenije su'

Prijateljice su ovog ljeta nekoliko puta pozirale u badićima, fanovi su ih “zatrpali” pozitivnim komentarima na društvenoj mreži, a najpoznatija hrvatska navijačica otkrila nam je tajnu “uspješne fotografije”.

Foto: Instagram

- Pozadina, svjetlost i kadar. Najbolje fotke nastaju neplanski - rekla je Knoll i dodala kako nema posebnih priprema prije poziranja, osim kad je riječ o plaćenim oglasima.

- Kad je riječ o fotografiji, ja sam komplicirana, a Nives je jednostavna - zaključila je Ivana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (50)
  • Duge noge,a kratka .amet...ovo drugo vrijedi za pratitelje...

    28. 11. 2019,   19:00
  • Ahahahahah , kaj smo umišljeni , ahahaha . Žao mi te ;(

    28. 11. 2019,   18:54
  • Zakrčio se njoj dotok krvi u mozak... Možda ima problema s vratnom kralježnicom...

    28. 11. 2019,   19:20