Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Očajna kućanica' i njezin muž u zajedničkoj borbi protiv raka

None Foto: Instagram 5

Glumica, najpoznatija po svojoj ulozi Bree Van De Kamp u TV seriji 'Kućanice' sad ulaže puno vremena i energije u podizanju svijesti o HPV-u, a želi skinuti i stigmu vezanu uz rak anusa koji joj je lani dijagnosticiran

Zvijezda 'Kućanica', Marcia Cross (57) prošle godine je fanovima obznanila kako je pobijedila bolest, relativno rijetko dijagnosticirani rak anusa te da joj je iz tog razloga otpala i kosa. Mnoge je zabrinula objavom, ali ih i odmah pokušala smiriti tvrdnjama kako je ipak sve u redu. 

MARCIA POBIJEDILA RAK Zvijezda 'Kućanica': Kosa mi je ispala, ali hvala Bogu živa sam

Glumica se morala povući sa setova, a tek naknadno je saznala da je uzrok njezine zloćudne bolesti isti kao i u slučaju njezinog supruga Toma Mohoneyja, kojem je rak grla dijagnosticiran još 2009. - infekcija HPV-om, spolno prenosivom bolešću. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Glumica, najpoznatija po svojoj ulozi Bree Van De Kamp u TV seriji 'Kućanice' sad ulaže puno vremena i energije u podizanju svijesti o HPV-u, često nazivanom i bolesti modernog doba. Također, želi skinuti stigmu oko zloćudne bolesti koja joj je promijenila život. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Znam da postoje ljudi koji imaju istu ovu dijagnozu i srame se. Ako već imate rak, ne morate si dodatno otežavati i osjećati sram jer se radi o raku anusa - ohrabrivala je Marcia sve one koji dijele njezinu dijagnozu. 

Marcia i njezin suprug Tom u braku su 13 godina, a imaju 12-godišnje blizanke Eden i Savannah

Komentari (3)
  • Lijepa žena. I hrabra.

    6. 6. 2019,   16:18
  • Kako je dobila karcinom na aunusu?? Muž ima HPV, pa joj prenio bolest...aha. znači bilo je analno :-)

    6. 6. 2019,   15:20
Message