Obavijesti

Show

Komentari 113

Očekuje se kaos: Vasići dolaze 'rasturiti' Big Brother kuću

Očekuje se kaos: Vasići dolaze 'rasturiti' Big Brother kuću
13

Iako to još ne znaju, bračni par iz Male Plane večeras će se pridružiti sinovima Gibi i Miki u velikoj Big Brother kući. Drugu priliku dobila je i 'splitska vampirica'

VIDEO

 Radivoje (55) i Rada (50) Vasić nakon mjesec dana boravka u tajnoj sobi pridružit će se ostalim natjecateljima. Kuću će napustiti jedan muški natjecatelj, a nominirani su braća Vasić te Goran i Anton. U kuću ulazi i Stefani Banić.

Proteklih mjesec dana Rade i Rada živjeli su u sobi iz koje su non-stop mogli gledati što rade stanari. Gotovo svakodnevno su im gledali u tarot karte, a ponekad umjesto njih donosili i odluke. Bili su desna ruka Velikog Brata te o svakom stanaru imaju svoje mišljenje i nerijetko ih tračaju.

Vole biti pred kamerama

Najomraženija stanarka im je Zorica, koju poznaju od prije. Obitelji Vasić to nije prvi put da žive pred kamerama. Rada i Radivoje bili su u showovima 'Mijenjam ženu' i 'Moja kuhinja, moja pravila', u kojem su upoznali Zoricu, koja ih je i pobijedila u finalu. Blizanci Giba i Mika bili su u 'Ludoj kući' i 'Ami G showu'. Vasići imaju i tri kćeri: Tanju, Micu i Slađu, koje žive u Njemačkoj i Austriji, te sina Mileta, koji je u Maloj Plani. On je izjavio da će ubiti Miku i Gibu ako sazna da su homoseksualci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne daj bože da jesu! Ako saznam to, ću da ih streljam odmah. Bolje im je da se ne vraćaju kući! - rekao je Mile.

Goran Jakuš/Pixsell

Rada Vasić je radila u policiji kao čistačica, ali je pokušala ukrasti pištolj pa je dobila otkaz. Tvrdila je da ju je na to nagovorio Rade, koji je htio imati pištolj. Ako pobijedi u 'Big Brotheru', Rada je obećala da će povaditi sve zube i staviti zlatne. Zasad ima dva, koja joj je darovao suprug kad je rodila blizance. Radivoje je prije 15 godina otišao u Njemačku svirati harmoniku. 

Stefani ljuta na Ervina

Ondje svira s bendom Crni gavrani. Njegovi prijatelji kažu da je suprugu prevario s nekoliko pjevačica, a zaljubljen je u narodnu pjevačicu Snežanu Đurišić.

Stefani Banić se u BB kući zaljubila u Ervina, a on bi sjedio na tri stolice. Osim što je spavao sa Stefani, sviđa mu se i Barbara, a novopridošloj stanarki Mirjani prišapnuo je: 'Hoćeš li spavati sa mnom?'. Nakon što je to rekla Big Brotheru, Sarajlija je tvrdio da se šalio. Mirjana se naljutila i rekla da bi on sve napravio samo da bude sa ženom. Prozvala ga je dvoličnim. A naljutila se i Stefani.

Screenshot

Ervin je počeo izlaziti tek prije 
tri godine

Ervin je super čovjek, fino odgojen. Vidio sam da je plakao zbog Stefani, a to me nije iznenadilo jer je jako osjećajan, kaže Ervinov gazda Ismet kod kojeg Sarajlija radi u solariju i teretani kao fitness instruktor.

No iako je plakao jer je Stefani napustila BB kuću, Ervin Mujaković (24) ubrzo je našao novu zanimaciju - Barbaru i Mirjanu.

Prijatelj nije očekivao da će se Ervin poskeksati već drugog dana boravka u BB kući, ali je uvjeren da je tome uvelike kumovao alkohol.

- Uvjeren sam da Ervin ima osjećaje prema Stefani i da će se njihova veza nastaviti i nakon izlaska iz 'Big Brothera’ - kaže Ismet.

Screenshot

Ističe da Barbara, zbog koje Stefani ima ljubomorne ispade, uopće nije njegov tip i da tu nema ničega s njegove strane jer Ervin voli prirodne i opuštene djevojke. Da je Sarajlija fin i kulturan dečko, kaže i Faruk Sinanija, njegov prijatelj iz osnovne škole.

- Oduvijek je bio sportaš. Dok je igrao nogomet, nije pio. Počeo je piti alkohol tek prije tri godine kad je počeo izlaziti. Svidjelo mu se to - kaže Faruk. Ervin najviše voli piti vino, izlaziti po diskotekama i slušati narodnu muziku. Kako kaže prijatelj, preferira duge veze prije nego seks za jednu noć. Najdulja veza trajala mu je četiri godine. Ne vidi ništa loše u tome što gleda Barbaru.

Nije gay jer brije noge

- Muškarac je, mora se okrenuti za zgodnom curom - kaže. Ervinov prijatelj Amel Džomba govori kako on od glazbe najviše voli slušati Cecu. Djevojke su ga oduvijek salijetale, no uvijek je bio vjeran. Iznenadilo ga je što se spetljao sa Stefani jer je on metroseksualac koji brije noge, a ona rokerica.

- Ljudi kažu da je gay jer brije noge, no to nije istina. Istina je što je rekao da je bio s troznamenkastim brojem djevojaka. To su sve bile avanture - kaže Amel. Dodaje da Ervin više voli sređene djevojke poput Barbare i Ivone, ali 'suprotnosti se očito privlače'. Majka mu je sve u životu. Ona ga je odgojila jer oca nije upoznao. Otkako je počeo raditi kao profesionalni vojnik, u solariju i fitness centru, on je taj koji uzdržava majku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije