Obavijesti

Show

Komentari 5

Od bucka do mršavica: Zajedno su izgubile više od 200 kila...

Od bucka do mršavica: Zajedno su izgubile više od 200 kila...
9

Poznate bucke to više nisu. Nakon dugogodišnje borbe s kilogramima uspjele su dovesti svoju liniju do savršenstva. Neke su danonoćno vježbale, a neke si uskraćivale hranu kako bi postigle željenu liniju

VIDEO

Prije nekoliko dana iznenadila nas je fotografija Adele koja se dovela do neprepoznatljivosti. Adele (31) vidno je pokazala stesano tijelo i promjenu figure na proslavi 33. rođendana kolege Drakea, koji je bio u Hollywoodu.

Čini se da je pjevačica izgubila više od pet kilograma otkako je počela ići na pilates. Pjevačica je sa satovima pilatesa krenula u lipnju. Na satove navodno ide sa suprugom Robbie WilliamsaJaydom Field (40).

Možda je priprema linije povezana sa skorim izlaskom dugoočekivanog albuma koji je najavila za Božić. S druge strane, novi izgled mogao bi biti povezan s glasinama da ima novog dečka, repera Skeptu (37)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pixsell

Pjevačica Britney Spears (37) poznata je također po svojim oscilacijama u izgledu. U posljednjih nekoliko godina, kako se pojavljivala i nestajala sa scene, tako su se pojavljivali i nestajali kilogrami. Neki govore kako je izgubila i preko 8 kilograma.

U zadnje dvije godine, intenzivno trenira što pokazuje i snima za svoje društvene mreže.

Čak je optužila medije i fotografe da namjerno uređuju njezine fotografije da izgleda deblje nego što je. U video uratku gdje ih optužuje, pokazuje svoje tijelo uz riječi: 'Pa pogledajte, mršava sam kao igla.'

Poznata Victorijina anđelica, Chrissy Teigan (33), nakon prve trudnoće vidno je dobila i zadržala kilograme. Otvoreno je govorila o njima putem Instagrama nakon što su ju prozvali 'Bucka Teigan', za koju se smatralo da se borila i sa 15 kilograma više. 

Iako još nije dostigla dovoljnu razinu samopouzdanja sa svojim tijelom, zdravom ishranom se dovela do sada već zavidne linije. Predviđanja su da bi se mogla brzo vratiti onoj formi koju je imala u prošlosti kao manekenka. Ako ne odluči ponovno postati majka i roditi još jednog Legenda svome Johnu

Reuters/Pixsell

Uvijek najpopunjenija članica obitelji Kardashian, već neko vrijeme pokazuje svoju sjajnu formu. Khloe je nakon 10 godina muke, uspjela obuzdati višaka kilograma. I to je postigla zahvaljujući intenzivnim treninzima. 

Khloe je prošle godine nakon poroda, u roku od tri mjeseca izgubila je 15 kilograma. To pripisuje kombinaciji dojenja, ali i tome što se bacila na treninge nakon trudnoće. Još jedna stvar koja je ubrzala gubitak kilograma je prehrana koja se sastoji od zdravih proteina, povrća, voća i manje ugljikohidrata – i samo zdravih.

Otkrila je kako dan započinje jednom žlicom marmelade (bez dodanih šećera) i jednom žlicom maslaca od badema. Nakon toga odlazi u teretanu. Njezini treninzi sastoje se od 30 minuta kardio treninga i vježbama s utezima.

Pixsell

Nakon vježbanja za doručak pojede dva jaja, jednu šalicu (250 ml) kuhane zobene kaše i jednu šalicu bobičastog voća. Za međuobrok jede sirovo povrće (mimi rajčice, krastavce, mrkve, papriku...), dok se za ručak počasti pilećim prsima sa žara i salatom ili povrćem s pare – njoj su omiljeni špinat, šparoge i brokula. Za večeru njezin nutricionist odredio joj je 220 g ribe po izboru i 120 g batata, uz dodatak salate.

Rigorozna prehrana, naporni treninzi i odricanja - sve kako bi linija bila što bolja, a broj kilograma što manji. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju