Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Od Milojka ni čestitka: Milijana postala misica bikinija 'Parova'

None Foto: Happy Tv 9

U konačnici rezultat je bio izjednačen, a stručni žiri koji je sve nadgledao proglasio je Milijanu pobjednicom jer je, po njihovom mišljenju, prirodno lijepa. Milojko joj je prišao tek nakon proglašenja

Kandidati srpskog reality showa 'Parovi' imali su izbor za Miss bikinija. Tim zadatkom oduševio se i ženski dio vile, ali i muški. 

ALEKSANDRA POŽGAJA Masovna tučnjava u Parovima: Istukle Milijaninog ljubavnika...

Dok su djevojke hodale i pozirale u oskudnim bikinijima, žiri je morao izabrati koja od njih ima najbolje tijelo. Pored bazena su se u kupaćim kostimima prošetavale Irma Serjanić, Natalija Vukmanović, Jovana Novakov Šmizla i Milijana Bogdanović

POGLEDAJTE VIDEO: 

U finalu su ostale Milijana i Jovana, a Aleksandar Požgaj je zadovoljno gledao iz publike skupa s žirijem.  

- Jovana je jako zavodljiva, a Milijana me fascinirala svojom prirodnom ljepotom tako da u ovoj kombinaciji glas bih dala Milijani - rekla je ukućanka Slađana koja je prednost Milojkovoj zaručnici.

Foto: Happy Tv

U konačnici rezultat je bio izjednačen, a stručni žiri koji je sve nadgledao proglasio je Milijanu pobjednicom jer je, po njihovom mišljenju, prirodno lijepa. 

Foto: Happy Tv

- Prava pobjednica i prava atmosfera - rekao je žiri, a Milijana je zadovoljno slavila jer joj je pripala titula Miss bikinija. Dok ju je Požgaj gledao cijelo vrijeme, Milojko joj je prišao tek nakon proglašenja pobjednice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (16)
  • Znači već par mjeseci pišete o ovome, tko je tu LUD!!! Očito vam ljudi iz Srbije plaćaju da promovirate to sranje od showa.

    26. 6. 2019,   16:07
  • Imam polozeno za prevrtanje ocima 🙄🤪

    26. 6. 2019,   16:13
  • a njoj je stalo do Milojka ko za lanjski snijeg.

    26. 6. 2019,   16:12