Obavijesti

Show

Komentari 12

Od šankerice do modela: Bujna Talijanka ima stotinu tetovaža

Od šankerice do modela: Bujna Talijanka ima stotinu tetovaža
9

U trenutku kad je postala dio popularne stranice SuicideGirls, Talijanka bujnog poprsja odabrala je svoje umjetničko ime, a danas je jedna od najpopularnijih pin-up modela na svijetu

VIDEO

Nije tajna da je teško uspjeti u svijetu modelinga, a Talijanka Riae (32) jedna je od najuspješnijih modela popularne stranice SuicideGirls koja prikazuje fotografije pin-up modela.. Istetovirane djevojke prepune piercinga i otkačenih boja kose na stranici poziraju gole, a i sama Riae priznala je kako joj nije bilo jednostavno uspjeti. 

- Bila sam ružno pače kao djevojčica. Nikad se nisam mogla uklopiti u društvo pa su me zbog toga moji vršnjaci maltretirali. No, to me izgradilo u osobu kakva sam danas - izjavila je Talijanka irskih korijena koja se za SuicideGirls prijavila 2006. godine, a nije ni sanjala o tome da će ju primiti. Prvu tetovažu napravila je s 14 godina, a ni sama ne zna koliko puta se tetovirala. 

- Tu prvu tetovažu, krila iznad stražnjice, s vremenom sam prekrila kao i sve ostale loše tetovaže koje sam napravila. Mislim da sam ih prekrila najmanje desetak, uključujući i ime bivšeg dečka te tetovažu plemena na stražnjici - objašnjava Riae koja je osim po tetovažama poznata i po plavoj boji kose. 

32-godišnjakinja u intervjuu za portal Tattoolife otkrila je kako su s njezinim izgledom i atraktivnim fotografijama imali problem i njezini poslodavci. 

- Prvih par godina kad sam tek počela pozirati za SuicideGirl radila sam kao konobarica u svojem rodnom gradu. U trenutku kad su vidjeli moje gole fotografije dali su mi otkaz - priznala je Riae. Unatoč svemu ima veliku podršku svoje obitelji, ali i partnera, za kojeg priznaje kako nije nimalo ljubomoran. 

- Tijekom godina baveći se ovim poslom izgubila sam nekoliko prijateljica koje su mislile da moje fotografije nisu nimalo primjerene. na kraju sam shvatila da nisam bila bliska s tim ljudima. Bitno je da imam podršku obitelji i partnera - otkrila je Talijanka koja na društvenim mrežama ima nekoliko milijuna pratitelja. 

- Sve dugujem društvenim mrežama. Sate provodim na Instagramu i Facebooku, a nedavno sam pokrenula i YouTube kanal - govori Riae koja u slobodno vrijeme voli kuhati i gledati serije, a uskoro planira lansirati svoju web stranicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama