Obavijesti

Show

Komentari 15

Od sprdnje do hita: Nosi se punđa koju je 'furala' Jovanka

Od sprdnje do hita: Nosi se punđa koju je 'furala' Jovanka
3

Jovankina frizura bila je pojam staromodnog kiča, a sad je nose mnoge zvijezde. Na scenu se počela vraćati prije nekoliko godina, a među prvima ju je ponijela J.Lo.

VIDEO

Prije dvije godine furale su je zvijezde poput Jennifer Lopez, January Jones, Jessice Albe i Kim Kardashian. Natapiranu punđu a la Jovanka Broz crvenim je tepihom prošetala i Stana Katić (34).

Iako se modnim kritičarima nije svidjela kombinacija jednostavne haljine i dramatične frizure koju je za holivudsku dobrotvornu zabavu odabrala kanadska glumica hrvatskog podrijetla, ovu punđu ćemo zasigurno još viđati na zvijezdama. Stana se proslavila kao Bond djevojka u 'Zrnu utjehe'.

U našim krajevima punđu je proslavila Titova supruga, a 60-ih su je obožavale i Audrey Hepburn te Grace Kelly. Hipi revolucija 'istjerala' ju je iz mode. U svijetu koji je slobodu mjerio dužinom (nepočešljane) kose, 'velika' punđa postala je predmet podsmijeha. Na scenu se počela vraćati prije nekoliko godina, a među prvima ju je ponijela Jennifer Lopez i oduševila modne stručnjake. 
Punđu a la Jovanka isprobale su i Severina te Nina Badrić. Ono što se sviđa modnim znalcima nije nužno privlačno i običnim muškarcima. U seriji “Kralj Queensa” glavni junak očajava kad mu supruga počne nositi punđu i sram ga je pred prijateljima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin