Obavijesti

Show

Od Srca Do Srca donose originalan video i četvrti singl!

Od Srca Do Srca donose originalan video i četvrti singl!
1

Nakon uspješna tri singla kojima su se predstavili široj publici, tamburaški sastav Od Srca Do Srca donose četvrti singl kojeg paralelno prati i video spot

Pod redateljskom palicom Igora Vignjevića, nova pjesma „I ovaj put“ dobila je zanimljivo video izdanje kojeg možete pogledati na linku.

Tekst za ovu netipičnu ljubavnu baladu sročio je poznati tekstopisac Faruk Buljubašić – Fayo, dok se za izrazito pamtljivu melodiju pjesme pobrinuo Branimir Mihaljević, ujedno i producent pjesme „I ovaj put“.

Detaljnije o pjesmi govori frontman benda, Domagoj Pisuljak: "Pjesma „I ovaj put“ ljubavna je balada koja se suprotstavlja idealističko-romantičnom pogledu na svijet prema kojem ljubav u konačnici uvijek pobjeđuje. Premda je takav stav primamljiv i optimističan, život nekako uspije pronaći način da nas nauči kako ne može svaka bitka biti dobivena... Ponekad za drugu osobu dajete sve, samo da biste na kraju saznali da ljubav jednostavno nije dovoljna." , te dodaje što očekuju od nove pjesme: "Gotovo svatko tko je dosad čuo pjesmu rekao mi je da je pjesmu zaista iskreno doživio, kao da sam se doista pronašao njoj. I imaju pravo, u to nema sumnje... No većina ih tek kasnije shvati da ih se ona toliko dojmila jer su u njoj zapravo pronašli same sebe. Siguran sam da će tako nešto osjetiti i mnogi drugi."

Basprim benda, Ivan Miklec – Gigi, donosi nam više o nadolazećim planovima OSDS-a: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Od početka našeg autorskog rada bili smo vođeni idejom da stvaramo glazbu u koju istinski vjerujemo i u kojoj osobno uživamo. Isto tako, nastojimo svakom svojom ovom pjesmom publici i kritici ponuditi nešto novo, nešto što se na hrvatskoj tamburaškoj sceni još nije moglo čuti. U tome smo uspjeli i ovaj put! U glazbenom smislu, pjesma „I ovaj put“ predstavlja naš snažan zaokret prema pop glazbi i definitivno pokreće novo poglavlje u radu našeg benda. Nova je suradnja s istim autorskim dvojcem već dogovorena, rad na našem prvom albumu odavno je započeo... Planova je mnogo i budite uvjereni da ćete još štošta čuti o nama i od nas."

Ovi mladi i energični tamburaši svakim svojim nastupom osvajaju sve veći broj posjetitelja, a iz razloga što njihov neosporivi talent najviše dolazi do izražaja upravo na pozornici. Ako ih još uvijek niste uspjeli doživjeti uživo ili se želite ponovno dobro zabaviti uz kvalitetan zvuk glazbe OSDS-a, posjetite neke od sljedećih koncertnih lokacija:

17.01. Ilir Bar (Krapina)
23.01. Four Roses (Zagreb, Remetinečka cesta)
24.01. Špiro (Gornja Bistra)
06.02. Vinski podrum Mazana (Jastrebarsko)
07.02. Dva Volana (Gornji Dragonožec)
13.02. Green Club (Zagreb, Čučerje)
14.02. Hrvatski bal u Čunovu (Bratislava, Slovačka)
20.02. Acapulco Bar (Ljubljana, Slovenija)

OSDS pratite putem njihove službene Facebook stranice

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju