Obavijesti

Show

Komentari 15

'Odabrala sam krivog čovjeka, stalno me psihički zlostavljao'

'Odabrala sam krivog čovjeka, stalno me psihički zlostavljao'
9

Iako je sreću napokon pronašla u zagrljaju supruga Taylora Goldsmitha, glumica je za američke medije otkrila sve pojedinosti prvog braka koji joj je, kako kaže, uništio karijeru

VIDEO

Moj prvi brak nije bio pametna odluka, odabrala sam krivog čovjeka. Glazba je bila točka kroz koju me uvijek kontrolirao. Stalno me psihički zlostavljao, govorio mi da nisam nikakva glazbenica. Takvo ponašanje na kraju me spriječilo da stvaram nove kontakte i to u vrlo važnom periodu, sredinom mojih dvadesetih - rekla je u intervjuu za New York Times američka glumica Mandy Moore (34).

The 25th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Iako je sreću u ljubavi na kraju ipak pronašla u glazbeniku Tayloru Goldsmithu (33) s kojim je krajem prošle godine stala pred oltar, njezin prvi brak s country pjevačem Ryanom Adamsom (44) neslavno je završio.

- Zakazao bi termin za nas dvoje da bi me onda kasnije zamijenio s nekom drugom pjevačicom, a uz to me odgovarao da surađujem s producentima - rekla je Mandy koja je bivšeg supruga osim za zlostavljanje, optužila i da je upravo on utjecao na propast njezine glazbene karijere. Njezin bivši našao se usred skandala kada ga je nedavno nekoliko žena optužilo za seksualno uznemiravanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Capital Records 75th Anniversary Gala - Los Angeles

Posljednjih godina, Adam je mnogim mladim pjevačicama navodno nudio nastupe i turneje kako bi razvile profesionalnu karijeru, ali čim je to prešlo u naviku, pjevač je nad njima vršio pritisak i pritom ih seksualno uznemiravao. Na posljednji intervju za američke medije u kojem je spomenula i vlastito iskustvo, Mandy se osvrnula i na društvenim mrežama.

- Govoriti istinu često zna biti jako bolno, ali uvijek je vrijedno. Suosjećam sa svim ženama koje su prošle kroz slične traume ili zlostavljanja. Niste same - napisala je glumica na Instagram profilu nakon intervjua koji je, kako kaže, odgađala godinama. 

USA - 25th Annual Screen Actors Guild Awards - Los Angeles

Ni Adams joj zato nije 'ostao dužan', već je na Twitter profilu komentirao optužbe o zlostavljanju nekoliko žena, uključujući i one njegove bivše supruge Mandy. 

Pjevač zlostavljao maloljetnice i kolegice: 'Kao R. Kelly sam'
Pjevač zlostavljao maloljetnice i kolegice: 'Kao R. Kelly sam'

- Nisam savršen i u životu sam napravio mnogo pogrešaka. Svima koje sam ikad povrijedio, koliko god bilo nenamjerno, duboko se i iskreno ispričavam. Međutim, ono što govore o meni je uznemiravajuće i lažno. Nikad ne bih vodio neprimjeren razgovor niti imao bilo kakve neprimjerene odnose s nekim tko je maloljetan - napisao je pjevač pritom negirajući optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Unatoč neugodnom iskustvu koje je doživjela, glumica serije 'This Is Us', ipak je na kraju pronašla ljubav. Mandy i Taylor izrekli su 'sudbonosno da' u studenome prošle godine, a svečanost se održala u dvorištu Mandynog doma u uskom krugu obitelji i najboljih prijatelja.

Na intimnom vjenčanju bili su i glazbenici, ako i mnogi glumački kolege poput Mila Ventimiglie (41), Chrissy Metz (38), Minke Kelly (38) i Wilmerama Valderrame (38).

 Pratite nas na našem Instagram profilu!

VIDI OVO! Ova boja kose paše baš svakoj dužini i tipu kose! Paše li vama?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...