Obavijesti

Show

Komentari 5

Odabranice teniskih šampiona: One su najglasnija podrška...

Odabranice teniskih šampiona: One su najglasnija podrška...
7

Osvajanje prestižne teniske titule hrvatske Davis Cup reprezentacije razveselilo je sve u zemlji, a ponajviše njih, izabranice naših teniskih šampiona

VIDEO

Posljednjih dana razveseljavali su nas svojim sportskim uspjesima, a javnost su zaintrigirale i odabranice srca naših teniskih šampiona. Mnoge od njih svoje su polovice pratile i bodrile tokom finala u Lilleu, gdje su naši momci osvojili drugi Davis Cup u reprezentativnoj povijesti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:12

Jedna od najglasnijih hrvatskih navijačica bila je slovenska tenisačica Polona Hercog (27), djevojka našeg dugogodišnjeg izbornika Željka Krajana (39). Na Instagramu je pokazala kako je ponosna na svog partnera te kolika mu je podrška svo vrijeme otkako je par zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:32

Tenisačica je bila u Lilleu na finalu, a unatoč tome što ljubav očigledno cvate, njihov odnos isprva je bio poslovan. Željko je Polonu svojedobno trenirao, a par se na kraju ipak upustio u romantičnu vezu. 

Naš teniski reket broj 1, Marin Čilić (30), ovog je proljeća osmogodišnju vezu s Konavokom Kristinom Milković (28) okrunio brakom, a svadba u Cavtatu, najjužnijem hrvatskom gradu, nazivana je i vjenčanjem godine. Slavlje se nastavilo u dubrovačkom klubu Revelin, a mladencima je pjevao Zlatan Stipišić Gibonni (50). Medeni mjesec proveli su u Istanbulu, a samozatajna Kristina u pravilu se drži podalje od svjetla reflektora i medijskih stupaca. U mlađim danima bavila se manekenstvom, a svojedobno je osvojila titulu 1. pratilje izbora Miss Alpe Adria. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The happiest day of my life! ☺️❤️ #wedding #husbandandwife #love #lipamoja 📸@dtstudio_weddings_croatia

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Ivan Dodig (33), u bračne je vode uplovio 2013. sa suprugom Majom, a kum mu je bio njegov prijatelj i sugrađanin - Marin Čilić. Ivan je u teniskom svijetu poznat kao odličan igrač parova, a čini se da istu formulu uspješno primjenjuje i u braku. Iako o privatnom životu gotovo nikad ne govori, ono što znamo je da se obitelj Dodig u međuvremenu povećala i da mu je, kako sam kaže, upravo ona najveća podrška. Sinovi Josip i Petar još su premali, ali Ivan bi volio da jednog dana i sami upoznaju čari teniskog svijeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️💜👨‍👩‍👦‍👦🤵👰🥂🍾🎉

A post shared by Ivan Dodig (@ivan_dodig) on

Naš najmlađi reprezentativac, Borna Ćorić (22), bio je u vezi sa splitskom manekenkom Valentinom Miletić (27), koja je 2011. osvojila titulu Kraljice Dalmacije, a par je često objavljivao zajedničke fotografije s putovanja. Čini se da su se po prekidu oboje više posvetili sebi i karijeri, a o eventualnoj novoj ljubavi Borna zasad šuti. 

Viktor Galović (28) ljubi Talijanku Valeriu Bergadano, što nije neobično s obzirom na to da je naš tenisač u Italiji proveo djetinjstvo, a to je i zemlja u kojoj mu je prijavljeno prebivalište. Stasiti Viktor rođen je u Novoj Gradišci, a trenutno je 239. igrač svijeta, no još stigne ostvariti bolje rezultate na ATP touru. Podrška u teniskoj karijeri mu je i talijanska liječnica Valeria, koja s Viktorom dijeli strast za putovanja i aktivan život. 

Mate Delić (25) je u studenom, osim Davis Cup pehara, stao i pred oltar sa svojom dugogodišnjom izabranicom Angelom Radnić, tako da će naš tenisač 2018. godinu sasvim sigurno pamtiti po dobrome. Sudbonosno DA izrečeno je u Katedrali sv. Duje u Splitu, a mladencima je pjevao Petar Grašo (42). 

Mate Pavić (25) u posljednje je vrijeme najbolji svjetski igrač kad su teniski parovi u pitanju, no povratnik u reprezentaciju nakon zakopane ratne sjekire s izbornikom Krajanom, u ljubavi nema toliko uspjeha. Ili je samo samozatajan. Njegovoj posljednjoj dugogodišnjoj vezi sa sugrađankom Ninom Petreš lani je presudila udaljenost i Matine sportske obveze. 

Šibenčanin Franko Škugor (31) i Zagrepčanin Nikola Mektić (29) uspješno kriju svoje romantične odnose, ali na društvenim mrežama rado se hvale uspjesima reprezentacije. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...