Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odala počast majci: Kći Anne Nicole odrasla bez nje i brata

None Foto: Instagram 6

Dannielynn, prekrasna si! Sve više ličiš na Anne. Izrasla si u prelijepu djevojčicu. Šteta što to tvoja majka ne može vidjeti, komentari su obožavatelja na izgled kći Playboyeve zečice Anne Nicole Smith

Dannielynn Birkhead (12), kći nekadašnje Playboyeve zečice Anne Nicole Smith, svakim danom sve više nalikuje pokojnoj majci. Dannielynn se jučer pojavila na crvenom tepihu Kentucky Derbyja, konjske utrke koja je svake godine u Louisvilleu prve subote u svibnju. Za taj događaj odabrala je veliki ružičasti šešir te tako odala počast majci Anne koja je isti nosila prije točno 15 godina. 

Foto: Instagram

Dannielynn je pozirala pored oca Larryja Birkheada (47) koji se modno uskladio s njom obukavši ružičasto odijelo. 

- Kentucky Derby još jednom. Dannielynn izgleda posebno lijepo u ružičastoj haljini i nosi šešir koji je nosila njezina majka na nezaboravnom nastupu u Kentucky Derbyju 2004. godine - napisao je Larry na društvenim mrežama te izazvao lavinu komentara. 

Foto: Instagram

- Dannielynn, prekrasna si! Sve više ličiš na Anne. Izrasla si u prelijepu djevojčicu. Šteta što to tvoja majka ne može vidjeti - samo su neki od komentara obožavatelja.

Ova 12-godišnjakinja nije imala nimalo lako djetinjstvo. Njezinu majku Anne pronašli su mrtvu u sobi hotela Hard Rock u Hollywoodu 2007., nekoliko mjeseci nakon što je rodila Dannielynn. Umrla je od predoziranja tabletama u 40. godini, a njezin tadašnji partner i paparazzo Larry tražio je hitno DNA testiranje kako bi se potvrdilo da je ona njegovo dijete. 

144th Kentucky Derby - Louisville | Autor: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Samo pet mjeseci prije smrti Playboyeve zečice, preminuo je i njezin sin Daniel u 21. godini. Rezultati istrage pokazali su da se namjerno predozirao metadonima. Upravo je zbog toga Larry odlučio djevojčici pružiti miran život, daleko od medija i kamera. 

- Dannielyn zna da je njena majka bila slavna i da bi, da je živa, s njom kupovala haljine, igrala se i radila sve što rade majka i kći. Ali, nažalost, to nije moguće pa joj ja nastojim osigurati što normalnije i ljepše djetinjstvo - rekao je svojedobno Birkhead. 

Komentari (12)
  • Larry Birkhead je otac kakvog treba poželjeti mnogoj holivudskoj dječici.

    5. 5. 2019,   19:16
  • Ann Nicol,to je bila žena i pol

    5. 5. 2019,   22:15
  • Nju je popularnost urnisala do maximuma,bila sa onim starcem,a ovaj mi lik ne uliva nikakvo poverenje,i on kad je tada ušao u vezu sa njom bio je samo jadni interes u pitanju,čovek izgleda folirant...Ovo dete bar nek živi srećno,šta je tu je...Ona je prošla put od zvezda do natrag...Nije straśno kad malo poleti pa padne,digne se i ustane dalje,al kad mnogo visoko poleti,e tad kad padne udarac je fatalan,i nema povratka...

    5. 5. 2019,   17:29