Obavijesti

Show

Komentari 1

Odbrojavanje je počelo: Fanovi čekaju 'Bohemian Rhapsody'

Odbrojavanje je počelo: Fanovi čekaju 'Bohemian Rhapsody'
6

Stiže epska priča o jednom bendu i njegovoj pjevačkoj legendi, Freddieju Mercuryju. Osobi koja je vjerovala u sebe i svoju glazbu kada to drugi nisu činili, prkoseći svim stereotipima

VIDEO

Freddie Mercury jedna je od najvećih rock-legendi. Jedina stvar koja je fascinantnija od njihove glazbe je njegova priča. Refrene pjesama 'We Will Rock You', 'We Are the Champions' te 'Bohemian Rhapsody' znaju mnogi ljubitelji rocka, ali i oni šire jer to su pjesme koje su postale fenomen pop kulture i neizostavni su dio svjetske rock antologije. Brojni fanovi odbrojavaju dane do početka prikazivanja jednog od najiščekivanijih filmova godine, filma 'Bohemian Rhapsody'.

Nova ekipa će nam doći: Ben Affleck i Henry Cavill su gotovi
Nova ekipa će nam doći: Ben Affleck i Henry Cavill su gotovi

Epska je to priča o legendarnom bendu i njegovoj pjevačkoj legendi Freddieju Mercuryju - čovjeku koji je vjerovao u sebe i svoju glazbu kad to nitko drugi nije, prkoseći svim stereotipima i kršeći sva pravila kako bi postao jedna od najvećih glazbenih ikona svih vremena.

Blitz-CineStar se tom prilikom našao na prestižnoj limitiranoj listi kina koje će ekskluzivno, putem satelitskog prijenosa, uživo prenositi događaje sa svjetske premijere filma u Londonu. Kako bi svojim vjernim posjetiteljima omogućili da budu dio tog izuzetnog glazbenog događaja, CineStar je odabrao Kaptol Boutique Cinema kao jedino kino u Hrvatskoj u kojem će obožavatelji ovog rock sastava moći pogledati film u isto vrijeme kada se održava i svjetska premijera, a prije samog filma će moći uživo pratiti dolazak filmske ekipe te svjetskih glazbenih zvijezda na crveni tepih. Program powered by Mastercard u Kaptol Boutique Cinema započinje u utorak 23.listopada od 19:45 sati s pjenušcem dobrodošlice i glazbeno-scenskim iznenađenjima za zagrijavanje atmosfere uoči premijere filma.

Film 'Bohemian Rhapsody' slavi glazbu i nastavlja ostavštinu grupe Queen i kazuje novoj generaciji tko je bio Freddie. Prikazuje njegovo djetinjstvo u Zanzibaru, njegov dolazak u London, predrasude s kojima se borio tijekom odrastanja, njegovu sramežljivost i nesigurnost u vlastiti izgled, borbe na različitim frontama, njegovu briljantnost kao tekstopisca i glazbenika, pronalazak nove obitelji u bendu, njegove nezaboravne nastupe. Sve to je uokvireno stvaranjem zvuka koji je u to vrijeme bio inovativan i revolucionaran. Razdoblje od 1970. do 1985. čini se kao najvažnije u priči o Freddieju i grupi Queen, a završava trijumfom koncerta Live Aid.

Kristen Stewart juriša u borbu: Glumica je spremna za akciju
Kristen Stewart juriša u borbu: Glumica je spremna za akciju

Dobitniku nagrade Emmy, Ramiju Maleku, pripala je čast uskočiti u Freddiejeve cipele. Malek je veliki obožavatelj njegove glazbe i bio je oduševljen što ima priliku saznati više o ovoj glazbenoj ikoni, dok se uz njega u filmu pojavljuju Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joe Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Allen Leech i Aaron McCusker.

Posebno je važno istaknuti da su Brian May i Roger Taylor bili dio tima tijekom cijelog kreativnog procesa i njihovo sudjelovanje je osiguralo da film ostane vjeran povijesti. Ulaznice za ovaj jedinstveni događaj se mogu kupiti na blagajnama Kaptol Boutique Cinema ili online na stranicama kina.

Film u distribuciji Blitza u ostalim CineStar kinima počinje s prikazivanjem pretpremijerno 26. listopada, za koje su ulaznice u prodaji i za sva ostala CineStar kina na CineStarovim kino stranicama.

SVAKI ZNAK IMA 3 SAVRŠENA PARA: Tko je vaša srodna duša prema vašem horoskopskom znaku?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode