Obavijesti

Show

Komentari 25

Odlično im je leglo: Glumci koji su savršeno utjelovili psihopate

Odlično im je leglo: Glumci koji su savršeno utjelovili psihopate
1

Bale je bio Mojsije, Batman i Vitez tame, ali ništa nije bilo tako mračno kao uloga Patricka Batemana. Hopkinsa je uloga Hannibala Lectera u filmu 'Kad jaganjci utihnu' učinila 'besmrtnim'

VIDEO

Kevin Spacey

Počelo je s filmom 'The Usual Suspects', a zatim je stigao 'Swimming With Sharks', ali sve je leglo na mjesto kada je Spacey postao Frank Underwood u 'House of Cards'.

Christian Bale

Bio je Mojsije, bio je Batman i Vitez tame, ali ništa nije bilo tako mračno kao uloga Patricka Batemana. 'American Psycho' je genijalan film koji ne bi bio ni blizu tako dobar da u njemu ne igra Bale.

Sharon Stone

Sharon Stone je u 'Sirovim strastima' odigrala ulogu svog života, a tko god je vidio film, nikad ga zasigurno nije zaboravio. Iako joj to nije bila jedina uloga negativca u karijeri, ovdje je bila najbolja.

Javier Bardem

Grupa belgijskih psihijatara je 2013. godine pogledala više od 400 filmova kako bi odlučili koji fiktivni psihopat je najrealističniji. Nakon  detaljne analize utvrdili su da je to Anton Chigurh iz filma 'No Country for Old Men'.

Anthony Hopkins

Uloga Hannibala Lectera u filmu 'Kad jaganjci utihnu' učinila je Hopkinsa 'besmrtnim', a ono što je naročito zanimljivo jeste da se glumac pojavljuje u filmu nešto više od 16 minuta.

Tom Cruise

Iako ga publika voli u 'Jerryju Maguireu', 'Top Gunu' i 'Nemogućoj misiji', Tom Cruise je briljirao u 'Magnoliji' i 'Collateralu'.

Jack Nicholson

Uloga Jacka Torrancea u filmu 'Isijavanje' smatra se jedim od najboljih u Nicholsonovoj karijeri. Iako se Stephen King protivio da Nicholson igra ubojicu, Kubrick nije odustajao. I danas, 37 godina kasnije, publika je sigurna u to da je redatelj donio pravu odluku.

Rosamund Pike

Pike nije mogla dobiti veću ulogu, sve dok je David Fincher nije angažirao za 'Gone Girl'. I to je bilo to. Publika se ježila od hladne, proračunate i osvetoljubive žene koja točno zna što želi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin