Obavijesti

Show

Komentari 69

Odljev mozgova: Simona otišla u Austriju, Ava i Ante u Srbiju

Odljev mozgova: Simona otišla u Austriju, Ava i Ante u Srbiju
4

Vizažistica Simona u Austriji će raditi u kazalištu, Ante u Srbiji promovira splav i seksa se u realityju, Ava i Nikolina vode TV emisiju, a Vlatka traži posao u Kanadi

VIDEO

Gdje god idem, ljudi me prepoznaju, šapću i pokazuju na mene. Teško mi se nositi s tim predrasudama, a još je teže mojoj kćeri. Zato je Linz najbolja opcija, kaže novopečena gospođa Mijoković.

Bivša Simona Gotovac (32) sa suprugom Stanislavom Mijokovićem (50) presella se u Austriju gdje joj suprug živi i radi. Bivša starleta već je upisala kćer Gabi (10) u tamošnju školu, a ona će, kaže, raditi kao vizažistica u kazalištu. Njezin bivši suprug Ante Gotovac (46) prije dva mjeseca spakirao je dva kofera i preselio se u Beograd gdje je promotor noćnog kluba.

Ubrzo je ušao u reality show 'Parovi' i prvu noć oduševio publiku seksom sa starletom Macom Diskrecijom.

Prije ulaska u reality družio se s Avom Karabatić (28), koja je Split zamijenila Beogradom. Teško je podnijela razvod roditelja pa je emigrirala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U životu sam navikla na pelin i med, cukar i sol. Ali život u Srbiji me je ojačao i dao mi snagu da budem još bolja. Postala sam jedna od pet najbolje plaćenih televizijskih voditeljica – hvali se Ava.

Ponekad je uhvati nostalgija za domom. Nedostaju joj more, Hajduk, Split i Zadar.

- Udvaraju mi se zaštitnički naklonjeni frajeri. Moja energija ne privlači kukavice. Dobri su Beograđani, nisu za baciti ni kršni Crnogorci, a ni velikodušni Bosanci. Ali Dalmatinci su Dalmatinci - zaključila je Ava.

Nikolina Ristović (44) u Beogradu živi sa suprugom Vidojem (41) i vodi emisiju na televiziji.

Vlatka Pokos (46) planira otići još dalje. Ovih dana čeka kanadsku radnu vizu. U kontaktu je s hrvatskom zajednicom u Torontu kako bi joj pomogli pronaći posao. Nedavno joj je propao posao na televiziji jer se njime hvalila u frizerskom salonu. 

PREKO BARE Leona Paraminski, Zrinka Cvitešić te supružnici Marija Omaljev Grbić i Miraj Grbić ganjaju karijere u Hollywoodu i na Broadwayu.

Nedostaju mi rakija, domaći pršut i kobasice, rekla je Leona Paraminski (36). Glumica se sa suprugom, doktorom elektrotehnike Tinom Komljenovićem, preselila u Santa Barbaru.

Tin je ondje prije dvije godine dobio posao, pa se Leona planira probiti na holivudskom tržištu. Lani je imala američki kazališni debi u predstavi 'Dead Man’s Cell Phone'.

- Zbog klime sve mi je bilo sivo, depresivno i hladno, a najviše su mi nedostajali obitelj, prijatelji i ljubimac - opisala je život u Londonu Leonina kolegica Zrinka Cvitešić (36). Ondje je bila godinu i pol te igrala na West Endu u mjuziklu 'Once'. Ta uloga donijela joj je kazališnog Oscara. Sad se nada angažmanu na Broadwayu jer se lani preselila u New York.

Zbog zajedničkog preseljenja u SAD njezin dečko, nogometaš Niko Kranjčar (31) zaigrao je za drugoligaški klub New York Cosmos, no u svojim redovima su ga poželjeli Glasgow Rangersi. Kranjčar bi se odmah vratio na otok, ali Zrinki se navodno ta ideja ne sviđa.

- Za Nikinu karijeru treba ‘pitati’ Zrinku jer je ona šef u njezinoj vezi s Nikom - pisali su britanski mediji.

European Film Awards in Berlin

U paru su 'preko bare' otišli i glumci Marija Omaljev Grbić (33) i Miraj Grbić (39), koji žive u Los Angelesu. On je glumio s Tomom Cruiseom u filmu 'Nemoguća misija: Protokol duh'. Prije odlaska u SAD Marija se zbog Miraja iz Rovinja preselila u Sarajevo.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'