Obavijesti

Show

Komentari 20

Odlučila? Brena prodaje vilu u Beogradu za 15 milijuna kuna

Odlučila? Brena prodaje vilu u Beogradu za 15 milijuna kuna
14

Srpski mediji tvrde da kuća koju dugo posjeduju Brena i njezin suprug postala je prevelika pa su se dogovorili kupiti manju kuću u urbanom beogradskom naselju Dedinju ili na Senjaku

VIDEO

Srpska pjevačica Lepa Brena (58) i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović (55), navodno će napraviti jedan novi 'korak' u svom životu.

Naime, supružnici su se  odlučili prodati svoju luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi za 15 milijuna kuna (dva milijuna eura), saznaje Kurir.

Kuća koju dugo posjeduju postala je prevelika pa su se dogovorili kupiti manju kuću u urbanom beogradskom naselju Dedinju ili na Senjaku.

- Kada su Živojinovići kupovali kuću na Bežaniji, željeli su da bude što veća zbog djece. S vremenom su je još i nadograđivali pa je ona sada jedna od najvećih u tom kraju. O luksuzu ne treba ni govoriti. Materijal od kojeg je građena je vrlo kvalitetan, unutrašnjost je zaista prelijepa i dosta novca je uloženo u njihov dom. Cijena od dva milijuna eura je sasvim u redu i ne čudi me što je neće htjeti spustiti. Odluku o prodaji kuće donijeli su tek nedavno, tako da malo ljudi zna za to - rekao je izvor za Kurir te dodao kako je razlog prodaje kuće to što su im se djeca osamostalila.

Nakon 10 godina: Lepa Brena ponovno pjeva u Areni Zagreb

- Prvo se odselio Filip kada je počeo živjeti s Aleksandrom, a prije nekoliko mjeseci i Stefan koji je kupio stan u kojem sada živi. U vili su ostali samo Brena, Boba i Viktor iako će se i on uskoro preseliti. Brenina želja je i ranije bila da se presele na Dedinje ili Senjak, više joj se sviđaju ti dijelovi grada nego ovaj u kojem trenutno živi. Sad je idealna prilika da ispuni svoj san. Nova kuća koju budu kupili bit će znatno manja, ne više od 300 kvadrata - dodao je. 

Brena je nedavno na srpskoj televiziji pokazala kako izgleda njezin luksuzni dom u Beogradu. 

Vila ima tursku saunu, dva bazena, a uz glavnu kuću, Lepa Brena je sagradila i kuću za poslovni prostor u kojem su čak živjeli kandidati 'Zvezde Granda'. Kroz cijelu kuću dominiraju motivi zlatnih nijansi.

- Sva djeca koja nisu bila iz Beograda, a natjecala su se, spavala su kod nje - rekao je susjed. Prošle godine, Lepa Brena i suprug Bobo kupili su novu vilu na Floridi za 1,5 milijun eura (oko 11 milijuna kuna). Kuća s pogledom na more ima tri spavaće sobe, tri kupaonice, dvije gostinjske sobe, a sadrži i teretanu, spa i bazen. Na renoviranje je Brena izdvojila 500 tisuća eura (oko 3,7 milijuna kuna). 

Pokretanje videa...

01:02
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu