Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kevin je ponovno 'Sam u kući': Ovo će vas sigurno razveseliti

None Foto: 7

Macaulay Culkin vraća se kao odrasla verzija svog lika Kevina McCallistera, a reklama koju je snimio Google ponovno stvara prizore originalnog filma iz odrasle perspektive...

'Sam u kući' božićni je klasik koji se redovito prikazuje u blagdanskim danima, a sada je izašla nova reklama za Google Assistant, koja će zasigurno razveseliti sve obožavatelje ovog popularnog filma.

Glavna zvijezda Macaulay Culkin (38) vraća se kao odrasla verzija svog lika Kevina McCallistera u prizorima iz originalnog filma iz odrasle perspektive. U slučaju da ste se oduvijek pitali kako bi Kevin izgledao u 'starim' danima, sada to napokon možete i saznati.

Google je u reklami prikazao kako bi izgledali prizori iz najpoznatijeg božićnog filma da su snimljene danas, kada postoje mobiteli, tableti i umjetna inteligencija. Scena po scenu, kratki video objedinio je sve klasične prizore omiljenog božićnog filma.

Od legendarnog skakanja po krevetu koje više baš i nije tako lako izvesti, jedenja omiljene tjestenine sa sirom pa sve do 'sređivanja' glavnih negativaca koji pokušavaju opljačkati njegov dom, Culkin se vratio zabavniji nego ikad.

Culkin, kojieg je originalni film proslavio 1990. godine, podijelio je video na Twitter profilu te odmah oduševio obožavatelje.

 

Komentari (19)
  • A ono, moram priznati da mi je izmamilo smješak na lice. 😊

    19. 12. 2018,   22:24
  • Hehehe predobra reklama!

    19. 12. 2018,   22:24
  • Aaaa...treba remake odraditi :)))

    19. 12. 2018,   23:38