Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odrastanje u paklu obiteljskog nasilja i ovisnosti o drogama

None Foto: Instagram 9

Bobbi Kristina je imala tek dvije godine kada ju je majka Whitney Houston povela na pozornicu. Roditelji su tijekom njezinog djetinjstva pred njom pušili crack

Bobbi Kristina Brown preminula je u 23 godini nakon što je mjesecima ležala u induciranoj komi. Bobbi je početkom godine pronađena bez svijesti u kadi u svojoj kući. Liječnici su kazali da joj je mozak trajno oštećen jer je predugo bila pod vodom bez kisika. Iako se sumnjalo da se predozirala, istraga je pokazala da nije bila pod utjecajem alkohola ili droge.

PA/Pixsell

Bobbi Kristina rođena je 4. ožujka 1993., a njezina majka Whitney Houston bila je oduševljena. Kazala je kako ne postoji ništa što bi mogla napraviti u životu, a da može nadmašiti rođenje Bobbi Kristine.

- Kad sam ju rodila i primila u naručje pomislila sam da to mora biti to. To je vrhunac. Nikad nisam doživjela ništa ljepše i bolje u životu - kazala je Whitney. 

Instagram

No djetinjstvo Bobbi Kristine bilo je sve drugo, samo ne lako. Provela ga je javno pod svjetlima reflektora, a privatno u paklu obiteljskog nasilja i droge o kojoj su joj roditelji Bobby Brown (46) i Whitney bili ovisni. Primajući američku glazbenu nagradu Whitney ju je povela na pozornicu kad je Bobbi Kristina imala samo dvije godine. 

Bivši vozač slavnog para, Al Bowman, kazao je da je gledao kako Bobby i Whitney puše crack ispred svoje kćeri tijekom njezinog odrastanja. 

- Tijekom cijelog svog života Bobbi je bila okružena drogom i iz prve ruke je gledala kako se njezini roditelji bore s ovisnošću - kazao je izvor. 

Pixsell

Kad je imala 14 godina njezini roditelji odlučili su krenuti svatko svojim putem. Nakon razvoda Bobbi je ostala živjeti s majkom. Pokušala je izgraditi glazbenu i televizijsku karijeru, ali nije uspjela napraviti značajan uspjeh. 

Whitney Houston pronađena je mrtva u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu u veljači 2012. godine. Utopila se u kadi, a u organizmu je imala kokaina. Bobbi Kristinu majčina smrt jako je pogodila, a oporukom je dobila cijelo njezino bogatstvo. 

Bobbi Kristina sreću je pokušala pronaći s Nickom Gordonom (25), no njihova veze bila je jako turbulentna, puna nesuglasica i svađa. 

Nick je kao 12-godišnji dječak došao živjeti kod Whitney koja ga je odgajala kao sina, a Bobbi Kristina nazivala ga je bratom. Njihovu vezu proglasili su incestuoznom.

- Da, Nick i ja smo zaručeni. Umorna sam od slušanja ljudi koji kažu da sam zaručena za svog brata ili da moja majka to ne bi odobravala da je živa - napisala je Kristina u srpnju 2013. godine na Facebooku.

Twitter

Nickov brat Jack Walker tvrdi da su se Whitney i Bobbi Kristina zajedno drogirale. 

- Kada sam razgovarao s Nickom preko telefona, čuo  sam kako Whitney pita za 'robu' - kazao je Jack koji naglašava da su Bobbi Kristina i Nick uzimali drogu puno prije Whitneyine smrti, a pjevačica je mladom paru dopustila da se drogiraju u njezinoj kući u Atlanti. Jack tvrdi da su se u noći kad je Bobbi Kristina pronađena bez svijesti, ona i i Nick posvađali u noćnom klubu i vratili se kući. Rekao da zna da je Bobbi Kristina bila depresivna i da se drogira te da smatra da se ona te kobne večeri pokušala ubiti.

Komentari (26)
  • Pa tu je očito zatajila država, evo vam Amerike. Da je socijalna služba radila svoj posao oduzeli bi im dijete. No kako u Americi ne vrijede ista pravila za bogate i sirotinju ovo je očigledan primjer. Na pravom smo putu da ih stignemo.

    27. 7. 2015,   09:41
  • Ni bogatstvo ,ni slava nisu uvjeti za udoban i sretan život.

    27. 7. 2015,   09:59
  • Sad je opet sa mamom .... Tužno kako je završen ovako mladi život

    27. 7. 2015,   08:51