Obavijesti

Show

Komentari 2

Oduševljeni djed: Tom Hanks (56) dobio je još jednu unučicu

Oduševljeni djed:  Tom Hanks (56) dobio je još jednu unučicu
4

Glumčev sin Colin i njegova supruga Samantha dobili su drugo dijete, djevojčicu Charlotte. Par je u braku od 2010. godine i već ima dvogodišnju kćer Oliviju Jane

VIDEO

Tom Hanks (56) sada je ponosni djed dviju unučica nakon što je Samantha Bryant, supruga njegova sina Colina Hanksa (35), ovog tjedna na svijet donijela njihovo drugo dijete. Colin je u utorak časopisu People otkrio vijest o prinovi ne krijući da su supruga i on veoma ponosni što je njihova dvogodišnja kćer Olivia Jane dobila društvo.

- Charlotte Bryant Hanks nam se odlučila pridružiti. Ona je sretna i zdrava dok smo mi presretni i umorni - rekao je Colin, bivši glumac serije 'Dexter'.

Par, koji se vjenčao 2010. godine, držao je trudnoću u tajnosti sve do travnja kada su se zajedno pojavili na premijeri predstave 'Lucy Guy' u kojoj je Tom debitirao na Broadwayu u čast preminule novinarke, scenaristice i spisateljice Nore Ephron.

Nakon objave vijesti o drugoj trudnoći, glumčeva supruga Rita Wilson oduševljeno je komentirala da su Tom i ona veoma uzbuđeni zbog prinove.

- Supruga i ja smo i više nego sretni što im možemo dati bebu i reći: 'Evo, pazite na nju dok mi malo odrijemamo' - izjavio je Colin nakon što je dobio prvo dijete. 

Oskarovac je od 1978. do 1987. godine bio u braku sa Samanthom Lewes s kojom je dobio sina Colina i kćer Elizabeth. Godinu dana kasnije oženio je glumicu Ritu Wilson s kojom ima sinove Chestera Marlona i Trumana Theodorea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao