Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oduzela djeci mobitele: 'Postali su opsjednuti. To je jako loše...'

None Foto: instagram/pixsell 6

Jedna od najvećih pjevačica u povijesti otvorila je dušu za engleski Vogue, govorila je o glazbenom stvaralaštvu, borbi protiv stvarnosti, a osvrnula se i na obiteljsku situaciju

Kraljica popa u svojoj dugoj karijeri prodala je više od 300 milijuna ploča širom svijeta. Madonna (60) se novim albumom odlučno bori protiv glazbenog zastarijevanja, a za britanski Vogue progovorila je o privatnom životu i glazbi. 

Legendarna pjevačica koja je prošle godine napunila 60 godina govorila je o osobnim borbama i karijeri te pomicanju granica u glazbi kojima konstantno teži.  

FILE PHOTO: Madonna performs "Nothing Compares 2 U" during her tribute to Prince at the 2016 Billboard Awards in Las Vegas | Autor: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

 - Ljudi su me zbog nekih razloga uvijek htjeli ušutkati, govorili su mi da nisam dovoljno lijepa, da nemam talenta, da nisam udana, a sada mi govore da sam prestara. Sada se borim protiv starenja pa me kažnjavaju zato što navršavam šezdesetu - zaključila je pjevačica. 

Zvijezda je zatim progovorila o odnosima sa svoje šestero djece - kćeri Lourdes (22), sinom Roccom (18), Davidom BanduomMercyjem Jamesom te blizankama Estere i Stellom Mwale. Madonna priznaje da je požalila što je djeci dala mobilne telefone, a svom sinu Davidu već ga je oduzela. 

Foto: Instagram

- Napravila sam veliku grešku kada sam im dala mobitele, oni su nas udaljili. Nisu potpuno, ali te su stvari postale jako velik dio njihovih života - izjavila je. 

- Postali su opsjednuti slikama drugih i počeli su se uspoređivati s njima. To je jako loše za njihovu osobnost - nadodala je. 

ŠTO JE S POPRSJEM? Madonna u korzetu: 'Bože, tko ju je pustio ovakvu u emisiju...'

Pjevačica je također priznala da je od sve djece najviše povezana s Davidom.

Foto: schreenshot 433 Instagram

- David je od svih najodlučniji, sigurna sam da je to naslijedio od mene. S njim dijelim najviše zajedničkih osobina - rekla je. Također je istaknula kako Lourdes, koju je dobila s kubanskim plesačem Carlosom Leonom (52), planira krenuti njenim stopama i postati pjevačica. 

 - Ona je ludo talentirana. Ponekad sam puna zavisti, izvanredna je u svemu što radi, nevjerojatna je plesačica, sjajna glumica, odlično svira klavir - izjavila je. Kraljica popa uskoro će objaviti svoj četrnaesti studijski album Madame X s kojeg je već prethodno objavila singl 'Medellin'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (39)
  • I ja sam, ima pravo.

    5. 5. 2019,   02:21
  • Bila i ostala kraljica..... Nastup na Billboard awardsima zakon...biti kreativan toliko sa 60 i pomicati granie danas u odvratnom drustvu punom entitled likova koji se za ništa nisu morali boriti poput nje ona nije lako ...ali ona uspjeva i dalje . Zamisli samo da ju mediji guraju kao Beyonce... Madonnu mediji gaze a ona i dalje ide po svom filmu, ima milijune fanova i nema Boga da ju uništi ...Svaka čast

    5. 5. 2019,   10:52
  • Ona je meni vrh, tako profesionalna, otkacena i profesionalna u svom poslu..a i u osobnom zivotu.. ona je jednostavna bila svoja..glazbom, stilom pa i skandalima koji su joj samo isli u prilog.. ikona pop-a 80-ih a i dan danas ..

    5. 5. 2019,   07:47