Obavijesti

Show

Komentari 58

Oduzimaju dah: Ljepotice koje su znale nositi kupaći kostim

Oduzimaju dah:  Ljepotice koje su znale nositi kupaći kostim
1

BEZVREMENSKA LJEPOTA Među slavnim damama koje su zablistale u kupaćim kostimima našle su se neke Bondove djevojke, ali i holivudske ikone zamamnih oblina

VIDEO

Ursula Andress, 'Dr. No' (1962)

Seks bomba u ulozi Honey Rider izlazi iz mora u svom bijelom bikiniju u filmu 'Dr. No' (1962). Svojim manekenskim izgledom i sportskom građom izmamila je uzdahe muškaraca diljem svijeta i u tom trenutku je 'rođena' Bond djevojka.

Elizabeth Taylor, 'Suddenly, Last Summer"'(1959)

.Liz kleči u moru noseći jednostavan bijeli kupaći kostim koji ističe sve njene slavne obline, a to je bilo i više nego dovoljno da ovaj prizor uđe u legendu.

Raquel Welch, 'One Million Years B.C' (1966)

Glumeći pećinsku ženu, Raquel Welch je preko noći postala zvijezda kada je njena lijepa figura zasjala u krznenom bikiniju. Upravo je reklama za spomenuti film, odnosno pripadajući plakat, doveo do njezinog statusa seks simbola. Raquel je postala pin-up djevojka 60-ih te zacementirala svoje mjesto u povijesti kinematografije.

Bo Derek, '10' (1979)

Trenutak u kojem prekrasna Bo Derek trči po plaži toliko je poznat da ga bez problema prepoznaju i ljudi koji nikada nisu pogledali film. Glumeći Jenny Hanley, Bo trči po plaži u Meksiku, pokazujući svoju zavidnu figuru u jednostavnom zlatnom kupaćem kostimu.

Carrie Fisher, 'Star Wars Episode VI: Return of the Jedi' (1983)

Odglumivši princezu Leiu u njenom bikini izdanju u jednoj od najvećih filmskih franšiza svih vremena, Carrie Fisher je postala seks simbol i 'prljava' fantazija muškaraca diljem svijeta.

Farrah Fawcett (1976.)

Kultni poster zvijezde filma 'Charlie's Angels', Farrah Fawcett, u crvenom kupaćem kostimu ubrzo je postao hit te je prodan u više milijuna primjeraka diljem svijeta.

Pamela Anderson, 'Baywatch' (1993.)

Producenti legendarne serije odjenuli su spasiteljicu Pamelu Anderson u jednodijelni crveni kupaći kostim, a sve ostalo je povijest

Salma Hayek, 'From Dusk Till Dawn' (1996.)

Meksička ljepotica izvela seksi ples noseći samo baršunasti bikini i veliku zmiju oko ramena, a to je postala jedna od najprepoznatljivijih filmskih scena svih vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...