Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odvažila se: I Josipa se skinula u badić, a kaže da 'radi' na bebi

None Foto: RTL/Instagram 14

Josipa je u show ušla sa 146 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 89. Bila je ustrajna u svom naumu da izgubi suvišne kilograme pa je nastavila vježbati i nakon ispadanja...

Senjanka Josipa Lopac (26), kandidatkinja treće sezone showa 'Život na vagi', na svom je Instagram profilu objavila fotografiju s plaže na kojoj je pozirala u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu.

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

- I, napokon, ove godine sam se prvi put okupala. Je da je meni bilo hladno, ali izdržala sam - rekla je Josipa, sretna što je dovela tijelo u bolju formu nego li je bilo pa je skupila hrabrosti skinuti se u kupaći kostim.

Foto: Instagram

Sa sobom je povela i dvije male nećakinje koje uživaju doći kod nje na ljetovanje u Senj. 

Foto: Instagram

Josipa je u show ušla sa 146 kilograma, a na zadnjem vaganju imala je 89. Bila je ustrajna u svom naumu da izgubi suvišne kilograme pa je nastavila vježbati i nakon ispadanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

POBJEDNIK ALEN ABRAMOVIĆ: Išao sam spavati i budio se sav uplakan u showu Život na vagi

Na društvenoj mreži redovito komunicira s obožavateljima, a komentira i objave bivših sustanara. Ostala je u kontaktu sa svima, a najčešće se druži s Ninom Martinom Korbar (25).

- Josipa s početka emisije i ova sada nisu iste osobe. Točnije, uplašila sam se ove Josipe od prije. Imam velike planove za budućnost, a to je da postanem majka - rekla je Josipa. 

Foto: Instagram

Višak kilograma joj je, kaže, otežavao da se realizira kao majka. Pohvalila se kako je sa suprugom počela raditi na prinovi, obavili su pregleda kod liječnika te ih još čekaju neke kontrole.

Foto: Instagram

Inače, kandidatkinja 'Života na vagi' otkrila je da se počela debljati kad se doselila kod Borisa. Tad nije nikog poznavala i vrijeme je provodila u kući. Dobila je pedesetak kilograma, a pri prijavi u show najveća motivacija bio joj je upravo suprug. 

- Da nema njega, bilo bi me sram prijaviti se u show, on je moj najveći oslonac - rekla je svojedobno Josipa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (47)
  • Svaka njima čast, ali zašto svaki dan članak o jednome iz te emisije? Pravite nebitne ljude poznatima, a ovi su zaista nebitni.

    20. 7. 2019,   12:42
  • Još 20 treba skinut.

    20. 7. 2019,   12:48
  • Svaka čast, nego mene iritira što svaki put kad bude objavljen članak o nekome od njih, ovaj video one Nine Martine kako preskače ono uže...

    20. 7. 2019,   12:16