Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ognjena Vranješa napustila je supruga: Za mene je on mrtav

None Foto: Instagram

Danijela Vranješ po prvi put se oglasila o odnosu s Ognjenom Vranješom. Nakon mjeseci i mjeseci skandala oko Ognjenove veze s Jelenom Karleušom, Danijela je za srpske medije potvrdila da se razvela..

Klub ga je potjerao, reprezentacija ga se odrekla, u Belgiji je uhićen jer su sumnjali da je ilegalni imigrant, Jelena Karleuša (40) prijeti da će mu na sudu uzeti hrpu love, a sad je Ognjena Vranješa (29) napustila i njegova, sad već bivša supruga, Danijela.

- Razveli smo se. On je za mene mrtav - prenosi srpski Alo riječi Vranješove supruge.

Foto: alo

Danijela se cijelo ovo vrijeme, otkad je krenuo skandal o Ognjenovoj seks-aferi s Karleušom, nije htjela oglašavati. Šutke je podnosila sve suprugove avanture, pričalo se kako će napraviti sve da spasi brak, ali jednostavno više nije mogla izdržati. Jer nije se Vranješ zadržao sam na Karleuši.

Kasnije je slao eksplicitne poruke pjevačici Dari Bubamari. A šuška se kako je to samo početak popisa...

Foto: Instagram

Vranješ se cijelo to vrijeme nije ni ispričao supruzi. Putovao je Europom, vrijeđao i provocirao gdje stigne, a sad, kad je ostao skoro bez svega, navodno se jako veseli susretima na sudu s Jelenom Karleušom.

 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Komentari (74)
  • A jadne su u jednu ruku te žene nogometaša, evo Leonarda npr. Zvone je Gay, navčlači okolo dečkiće od 19, 20 godina, kupuje im rolexe i aute... Rukavina jadan isto voli dečke a mora se praviti da je str8, pa će isto oženiti neku jadnicu...ima ih još bome takvih, a pogotovo u drugim sportovima

    28. 3. 2019,   01:22
  • Vranješ je destruktivac i zapravo uživa u tome. Ne čini ga sretnim ni repka, ni brak, ni ljubavnice, niti novac. On je osoba kaosa i tu se jedino osjeća živim, to je njegova strast..rijedak primjerak, ali svakako zanimljiv.

    28. 3. 2019,   00:47
  • A sta je ognjen vranjes za Hrvatsku pa ga malo malo spminjete? Tko je taj uopce?

    28. 3. 2019,   02:30