Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ogorčena radnica o Ramosovoj svadbi: Tretirali su nas kao pse

None Foto: Instagram 3

Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru - i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih, priča anonimna radnica sa svadbe Sergia Ramosa i Pilar Rubio

Nakon što su 15. lipnja, kapetan Real Madrida Sergio Ramos (33) i njegova odabranica Pilar Rubio (41) izgovorili sudbonosno 'da' u Gospinoj katedrali u Sevilli, najvećoj gotičkoj katedrali na svijetu, procurili su i ne tako 'glamurozni' detalji oko cijele svadbe. 

Anonimna članica osoblja koja je radila na vjenčanju, u televizijskoj emisiji 'Salvame' otkrila je neugodne detalje koji su šokirali brojne obožavatelje televizijske voditeljice i popularnog nogometaša. Anonimna žena izjavila je kako su organizatori vjenčanja osoblje tretirali poput robova. 

- Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istome šatoru - i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo objed dobili tek oko tri ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjura gostiju - izjavila je anonimna žena koja identitet nije htjela otkriti jer je morala potpisati ugovor s organizatorima u kojem piše kako će biti kažnjena sa čak 730 tisuća kuna ukoliko otkrije bilo kakve detalje sa svadbe. 

Foto: Instagram

Podsjećamo, Sergio i Pilar upoznali su se nakon Europskog prvenstva 2012. godine, a zajedno imaju tri sina. Najstariji Sergio je rođen 2014. godine, Marco je stigao godinu dana kasnije, a najmlađi Alejandro ima nešto više od godinu dana.

Na njihovo vjenčanje u Španjolskoj pozvano je preko 500 gostiju iz svijeta sporta i šoubiza, uključujući Davida Beckhama (44), Luku Modrića (33) i Matea Kovačića (26). 

 

Komentari (32)
  • To su krivi organizatori svadbe, to jest agencije.Mislim da mladenci nisu imali neke veze sa time. Oni plate, i to masno, a agencije organiziraju. Isto tako mislim da tko od posluge bude gladan na svadbi (bilo kojoj) iznimno je glup. Usput rečeno, koliko sam vrhunskog vina, Cognaca i Chivasa popio, vrhunske hrane pojeo od onoga što je ostajalo na ovalima gostiju i načetim bocama i ne smatram da je to nešto loše. Dapače, neke delicije si i ne bi mogao priuštit da sam ih morao platit. Ovo mi više liči na privlačenje pozornosti.

    23. 6. 2019,   15:50
  • Pa šta nisi otišla? Ja ne bi lizala s ničijeg pjata ostatke hrane, i našla bi wc da se presvučem ako bi moja delikatna moralna načela osujetila prisutnost muškarca pored mene.

    23. 6. 2019,   16:32
  • Ma ta anonimna osoba je glupa ili novinari pišu gluposti. Kao da te netko prevede preko vode zednog. Mah lovacke price

    23. 6. 2019,   16:38