Obavijesti

Show

Komentari 67

Okršaj Lucije i Anezi: Obična si vucibatina, bez talenta, ičega

Okršaj Lucije i Anezi: Obična si vucibatina, bez talenta, ičega
10

Neću sigurno špotati Anezi kad izađe, ona je takva, reći će nešto što neće biti prihvaćeno, rekla je Anezina majka Romilda. Finalni je tjedan pa su se u Big Brother kući povećale tenzije

VIDEO

Samo ti hodaj za mnom, kao majmunčić, što i jesi. To ti i je jedina funkcija u showu, otresala se Alena Nezirević Anezi (31) na Luciju Stojak (23) tijekom svađe zbog tjednog zadatka. Stanari su trebali uglazbiti pjesmu bivšeg natjecatelja Nikole Sedlara Boge (23), no Anezi je željela promijeniti tekst, na što se pobunila Luce i počela je velika svađa.

Njih se dvije ne trpe od prvog dana, ovo im nije prvi put da se svađaju, a napetost je veća nakon 95 dana izolacije i u finalnom tjednu. Luca je počela vikati na Anezi da napiše stihove po svome, a ova joj je odgovorila da ne galami na nju. Mahale su rukama, a onda su se počele i vrijeđati.

'TI SI OBIČNA VUCIBATINA' 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Pa pogledaj se samo kakva si, imaš 31 godinu, a znaš samo vrijeđati, to govori sve o tebi - rekla je Lucija, a Anezi joj je odgovorila da bi trebala znati kakve joj stvari smetaju i koje 'joj idu na onu stvar'. Spomenula je i bivšeg stanara Luku Roka Medunovića (22), s kojim je imala prisniji odnos.

- A sad mi odje... ispred face - nastavila je Anezi. Mlađa crnka nije ju poslušala, hodala je za njom po kući, dok je sve s kauča promatrao Antonio Benčak (21). Kad im je prišao kako bi ih smirio, Lucija ga je odgurnula i rekla mu da se makne. Dodala je i kako Anezi uvijek radi scene. Uporna u vrijeđanju ostala je i Istranka.

- Ti si obična vucibatina, bez talenta, bez pameti, bez ičega - rekla je Alena. Luciju je i dalje zanimalo zašto Anezi želi promijeniti tekst pjesme koju je napisao Bogo i zašto ona i Antonio ne slušaju ostalih šest stanara.

- Jer nemate vi pameti po pitanju tih stvari - objasnila im je Anezi svoju želju. Ostali stanari svađu su slušali u sobi, pokrivali glavu jastucima i govorili kako se njih dvije ponašaju kao i prvog dana te da ih više ne doživljavaju. Bez obzira na psovke, vikanje, mahanje rukama i unošenje u lice, svađanje njih dviju ne čudi ni njihove prijatelje i obitelj.

- Ma mi smo se na to dobro nasmijali. Pa one nisu dobre od prvog dana. Anezi je uvijek takva, pa sad je vrijeđala i ostalu šestoricu, rekla je da su bez pameti, a da ne kažem kako se ponaša prema curi od koje je starija osam godina - rekla je Lucijina prijateljica Mare Karla.

MAJKA NEĆE ŠPOTATI ANEZI 

Dodala je i kako je sretna što će sve ubrzo završiti. Kako je njezina prijateljica već ostala toliko dugo u showu, nada se da će i pobijediti.

- Vidim da tamo svi lagano ‘pucaju’, a i meni je ovo najduljih sedam dana, jedva čekam vidjeti je - kaže Mare Karla. Anezina majka Romilda kaže da nije vidjela zadnju svađu kćeri i Lucije, no da je to zbog toga što su potpuno različita karaktera. Smatra i da je dugotrajna izolacija jedan od razloga za visoke tenzije. Kaže i da je ponosna na kćer jer ima svoje mišljenje i ne boji ga se javno izreći.

- Nisam vidjela te zadnje uvrede, ali kad je čovjek ljutit, kaže nešto i što ne misli. Neću sigurno špotati Anezi kad izađe, ona je takva, reći će nešto što neće biti prihvaćeno. Zatvoreni su već više od 90 dana, tenzije su velike. Jedva čekam vidjeti je - kaže Romilda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu