Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Okršaj u Plesu sa zvijezdama: Sobin i Šarić su oformili timove

None Foto: Nova TV 25

Žiri će ocjenjivati nastup oba tima, a zbroj tih ocjena će se pribrojiti ocjenama koje će parovi dobiti za svoje individualne nastupe, te će oni biti pretvorene u bodove...

Ostalo je samo šest parova u showu 'Ples sa zvijezdama', a u sedmoj emisiji koju gledatelji imaju prilike vidjeti ove nedjelje, zaplesat će u timovima. 

Sami parovi izabrali su partnere i to na način da su dva najbolje rangirana para iz prethodne epizode dobili pravo kreirati svoje plesne timove. Najbolje plasirani u šestoj emisiji bili su Ivan Šarić (28) i Paula Jeričević te drugoplasirani Slavko Sobin (34) i Gabriela Pilić. 

Foto: Nova TV

Dakle, osim klasičnih izvedbi svakog para, gledatelji će vidjeti plesni nastup dva tima sačinjenog po tri para koji će plesati zajedničku koreografiju.

Foto: Nova TV

Ivan i Paula za svoj tim odabrali su Marka Grubnića i Elu Vuković te Viktoriju i Marka Mrkića. 

Foto: Nova TV

Slavko i Gabriela u svoj tim uvode Josipu Pavičić Berardini i Damira Horvatinčića te Sonju Kovač i Gordana Vogleša.

Foto: Nova TV

Žiri će ocjenjivati nastup oba tima, a zbroj tih ocjena će se pribrojiti ocjenama koje će parovi dobiti za svoje individualne nastupe, te će oni biti pretvorene u bodove.

ČETIRI PUTA U DVOBOJU Borac Grubnić: 'U dubini duše me boli jer nemam podršku...'

Plesni stilovi koji se plešu u timskim nastupima su jive i cha cha cha.

Foto: Nova TV

Osim timskih plesova gledatelji će vidjeti i nastupe svakog pojedinog para, pa ćemo tako ovaj put vidjeti kako Ivanu i Pauli leži jazz dance, dok će Slavko i Gabriela izvesti cha cha cha. Marko i Ela će se ovaj put pokušati spasiti od ulaska u plesni dvoboj s jazz danceom, dok će naklonost žirija i publike Sonja i Gordan pokušati pridobiti tangom.

Foto: Nova TV

Viktorija i Marko ovog tjedna pripremaju se za quickstep, Josipa i Damira čeka tango, a Slavka i Gabrielu zaplesat će cha cha cha.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Komentari (8)
  • Šariću, što radiš to iza Paule 😁

    24. 4. 2019,   11:38
  • Slavko i Gabrijela the best

    24. 4. 2019,   22:18
  • Grubnić mi je najjači lik, piš živi s tim čovjekom. Em kao karikatura izgleda, em podliježe sprdavanju publike. Brutalan je lik

    24. 4. 2019,   11:38