Obavijesti

Show

Komentari 16

Okrutne šale: Zvijezde koje su pripremale ekstremne podvale

Okrutne šale: Zvijezde koje su pripremale ekstremne podvale
1

U svijetu zabave, već je poznato koje zvijezde su uvijek spremne kolegama 'složiti' paklenu podvalu, bio 1. april ili ne. Neke od njih su se, zaista, jako potrudile

VIDEO

Glumica Maggie Grace koja u filmovima 'Taken' glumi kćer lika Liama Neesona ispričala je kako je glumac 'smjestio' njenom bivšem dečku. Naime, Liam ga je nazvao i u to u liku Bryana Millsa koji u filmovima ima već legendarnu scenu prijetnji otmičarima preko telefona.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brad Pitt, za kojeg se priča da voli smještati kolegama, potrudio se da prestraši svoje prijatelje s kojima je bio u svojoj vikendici u Meksiku, gdje su trebali proslaviti ulazak u 2000. godinu. Glumac ih je sve uvjerio da je 'digitalna apokalipsa' koja je trebala nastupiti te noći, stvarna. Čak je zamolio i meksičke vlasti da ugase telefonske linije i struju točno u ponoć. 

 

Joaquin Phoenix ponosni je vlasnik vjerojatno najduže podvale u svijetu zabave. Naime, Phoenix je odglumio živčani slom nakon kojeg je najavio da se povlači iz glume te da će ganjati glazbenu karijeru jer želi biti reper. Sve je to bio dio 'mockumentarija' naziva 'I'm Still Here'. Najneugodniji trenutak iz tog perioda vjerojatno je bio intervjuu s Davidom Lettermanom. 

 

George Clooney, vjerojatno najpoznatiji 'šaljivdžija' među zvijezdama, jednom je skrio sav izmet prijateljeve mačke iz njene posude s pijeskom, a zatim je sam u nju obavio 'veliku nuždu'. 

 

Zvijezda 'Breaking Bada', glumac Aaron Paul, jako se potrudio ne bi li uvjerio svog cimera da im je u dvorište pao meteor. Njegov prijatelj je, naime, bio uvjeren da će 2012. godine biti smak svijeta stoga mu je Aaron rekao da im u dvorište padaju meteori. Glumac je u dvorištu iskopao krater, napunio ga ledom te po tome prosipao zemlju, a na vrh toga stavio je meteorite koje je kupio. Najbolji dio podvale je bio kadaje na 'foru' nasjela i lokalna televizija koja je doša snimiti Paulovu podvalu. 

 

Voditeljica Ellen DeGeneres često voli strašiti svoje slavne goste. Najčešće se prvo raspita što ih najviše plaši, a zatim im upravo to iskoči iz kutije koja se nalazi između nje i gosta. 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...