Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Okrutne šale: Zvijezde koje su pripremale ekstremne podvale

None Foto: Pixsell

U svijetu zabave, već je poznato koje zvijezde su uvijek spremne kolegama 'složiti' paklenu podvalu, bio 1. april ili ne. Neke od njih su se, zaista, jako potrudile

Glumica Maggie Grace koja u filmovima 'Taken' glumi kćer lika Liama Neesona ispričala je kako je glumac 'smjestio' njenom bivšem dečku. Naime, Liam ga je nazvao i u to u liku Bryana Millsa koji u filmovima ima već legendarnu scenu prijetnji otmičarima preko telefona.

 

Brad Pitt, za kojeg se priča da voli smještati kolegama, potrudio se da prestraši svoje prijatelje s kojima je bio u svojoj vikendici u Meksiku, gdje su trebali proslaviti ulazak u 2000. godinu. Glumac ih je sve uvjerio da je 'digitalna apokalipsa' koja je trebala nastupiti te noći, stvarna. Čak je zamolio i meksičke vlasti da ugase telefonske linije i struju točno u ponoć. 

 

Joaquin Phoenix ponosni je vlasnik vjerojatno najduže podvale u svijetu zabave. Naime, Phoenix je odglumio živčani slom nakon kojeg je najavio da se povlači iz glume te da će ganjati glazbenu karijeru jer želi biti reper. Sve je to bio dio 'mockumentarija' naziva 'I'm Still Here'. Najneugodniji trenutak iz tog perioda vjerojatno je bio intervjuu s Davidom Lettermanom. 

 

George Clooney, vjerojatno najpoznatiji 'šaljivdžija' među zvijezdama, jednom je skrio sav izmet prijateljeve mačke iz njene posude s pijeskom, a zatim je sam u nju obavio 'veliku nuždu'. 

 

Zvijezda 'Breaking Bada', glumac Aaron Paul, jako se potrudio ne bi li uvjerio svog cimera da im je u dvorište pao meteor. Njegov prijatelj je, naime, bio uvjeren da će 2012. godine biti smak svijeta stoga mu je Aaron rekao da im u dvorište padaju meteori. Glumac je u dvorištu iskopao krater, napunio ga ledom te po tome prosipao zemlju, a na vrh toga stavio je meteorite koje je kupio. Najbolji dio podvale je bio kadaje na 'foru' nasjela i lokalna televizija koja je doša snimiti Paulovu podvalu. 

 

Voditeljica Ellen DeGeneres često voli strašiti svoje slavne goste. Najčešće se prvo raspita što ih najviše plaši, a zatim im upravo to iskoči iz kutije koja se nalazi između nje i gosta. 

 

 

 

 

 

Komentari (16)
  • Nasi politicari imaju jos bolje podvale,samo sto one nisu smjesne...

    1. 4. 2016,   14:02
  • ... a ja bi Georgu onda lijepo za desert servirala puding od cokolade ....

    1. 4. 2016,   14:47
  • jedanput godišnje je 1 aprilili

    1. 4. 2016,   18:37