Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oliveru zapjevali 'Kad mi dođeš ti' na trajektu Vela Luka - Split

None Foto: Mateo Ivić/24sata 2

Godinu dana nakon smrti glazbenog velikana svi ga se prisjećaju i pjevaju njegove uspješnice u Splitu, Veloj Luci, ali i na trajektu

Pjevali su mu godinu dana nakon smrti sinoć ponovno na splitskoj Pjaci, a nešto kasnije upriličena je manifestacija 'Trag u beskraju', u njegovoj Veloj Luci. Nije pjesma stala ni pri povratku s otoka u Split pa su se Oliverovi prijatelji, suradnici, ali i 'slučajni prolaznici' okupili na trajektu i prisjetili bezvremenskih Dragojevićevih hitova. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Svog neprežaljenog glazbenog velikana nisu naravno zaboravili u Splitu pa bi lanjsko spontano okupljanje moglo postati tradicija. Stotine ljudi okupile su se na Oliverovu godišnjicu smrti u čast svog sugrađanina i prisjetile se njegovih uspješnica, a sve je vrvjelo emocijama. Ponovno su se na ulicama Splita pjevale Oliverove poznate pjesme, a zapaljena je i bengalka.

VIDEO: ZAUVIK SI TU Pogledajte kako puna splitska Pjaca pjeva za velikog Olivera

Jednako emotivno bilo je i na koncertu Oliveru u čast na Korčuli. Na velolučkoj Pijaci ispred crkve sv. Josipa posebnu večer uveličali su pjevajući i svirajući njegove mediteranske hitove Gibonni, Tedi Spalato, Zorica Kondža, Ante Gelo, Klapa Ošjak, Nikša Bratoš i mnogi drugi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Večer je bila nabijena emocijama, a Kondžina izvedba pjesme 'Molitva za tebe', koju je Oliver jako volio, posebno je dirnula mnoge. Ljudi su zaplakali, a svi se i dalje sa sjetom prisjećaju svog Olivera. 

Komentari (17)